Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçının canlı yayın bilgileri (Maç linki)

10.06.2024 - 18:38 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 20:21

Basketbol haberleri. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk edecek. İşte maçı yayınlayacak kanal.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçının canlı yayın bilgileri (Maç linki)

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, bu akşam Anadolu Efes'i konuk edecek.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak. beIN SPORTS 5 ve beIN SPORTS HABER'in yayınlayacağı karşılaşmayı Yener Yılmaz, Özlem Yalman ve Hüseyin Çelik hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko seride 2-0 önde

Seride konuk olduğu ilk 2 maçı 85-74 ve 101-70'lik skorlarla kazanan Fenerbahçe Beko, yarın taraftarı önünde de galip gelmesi durumunda 11. şampiyonluğuna ulaşacak.

Anadolu Efes seriyi 4. maça taşımak istiyor

Ligde normal sezonu lider tamamlayan Anadolu Efes ise sahasında kaybettiği ilk 2 maçın ardından bu akşam kazanarak seriyi dördüncü karşılaşmaya taşımaya çalışacak.

Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride yarınki mücadeleyi Anadolu Efes'in kazanması halinde dördüncü maç, 12 Haziran Çarşamba günü saat 20.30'da yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler