CANLI| Fatih Karagümrük- Trabzonspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

28.12.2022 - 16:05 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 22:06

Süper Lig 16. haftasında Fatih Karagümrük kendi sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşma hangi kanalda, maç linki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Fatih Karagümrük- Trabzonspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 15. haftada Fenerbahçe'yi kendi sahasında 2-0 mağlup eden Trabzonspor, 16. haftada Fatih Karagümrük'ün konuğu oluyor. Bordo-Mavililer'in ilk 11'i, canlı yayın ve maç kanalı hakkında detaylar haberde yer alıyor.

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı 28 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

İlk 11'ler

Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Rayyan, Biraschi, Dresevic, Ozdoev, Shukurov, Ricci, Levent Mercan, Colley, Borini, Diagne

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Bartra, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Visca, Gomez

Trabzonspor'da 4 eksik

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Serkan Asan ve Stefano Denswil ile tedavisi tamamlanan ancak lisansı çıkarılmayan Bruno Peres, Fatih Karagümrük maçının kadrosunda yer alamayacak.

KAragümrük'te mağlubiyet yok

Trabzonspor, Fatih Karagümrük ile 6 kez kozlarını paylaştı. Bordo-Mavililer, bu maçlardan 5 galibiyet ve 1 beraberlik çıkardı. Fırtına, İstanbul ekibine karşı mağlubiyet yüzü görmedi. Trabzonspor, İstanbul takımları karşısında deplasmanda 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşadı.

Bordo-mavililer, söz konusu yenilgiyi ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantilediği geçen sezonun son haftasında Medipol Başakşehir karşısında 3-1'lik sonuçla gördü.

Fatih Karagümrük- Trabzonspor Maçı Hakemi Belli Oldu

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Serkan Ok ve Samet Çiçek yapacak. Dördüncü hakem ise Emre Kargın olacak. 

VAR hakemi belli oldu

Farih Karagümrük - Trabzonspor karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

VAR: Mete Kalkavan
AVAR: Koray Gençerler

Senin için hazırladığımız haberler