Carlos Alcaraz-Novak Djokovic Maçını S Sport'tan Canlı İzle

16.07.2023 - 15:15 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 15:37

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünya 1 numarası Carlos Alcaraz ile 2 numara Novak Djokovic final maçında karşılaşıyor. Maçı canlı izle...

Carlos Alcaraz-Novak Djokovic Maçını S Sport'tan Canlı İzle

AJANSSPOR-HABER

Carlos Alcaraz - Novak Djokovic tenis maçı ile Wimbledon'da final heyacanı yaşanacak. Tek erkekler yarı finalinde Medvedev'i 3-0 mağlup eden dünya 1 numarası Carlos Alcaraz, şampiyonluk maçında Novak Djokovic'in rakibi oldu. 

Wimbledon Tenis turnuvasında final günü

Novak Djokovic-Carlos Alcaraz tenis maçı ile Wimbledon, bu sene de heyecan dolu dakikalara sahne olacak. Dünyanın en prestijli turnuvası olarak bilinen Wimbledon Tenis turnuvasında final günü.

Carlos Alcaraz, Wimbledon tek erkekler yarı finalinde Medvedev'i 3-0 mağlup etti ve finalde Novak Djokovic'in rakibi oldu. Carlos Alcaraz, setleri 6-3, 6-3 ve 6-3 kazanarak finale adını yazdırdı.

İlgini Çekebilir
Alman devi G.Saraylı yıldıza talip oldu! İlk temas...
Habere Git

Alcaraz - Djokovic final maçı S Sport Plus ve S Sport'ta

Wimbledon'da Carlos Alcaraz-Novak Djokovic final maçı bugün saat 16:00'da oynanacak. Karşılaşmayı S Sport Plus ve S Sport naklen yayınlayacak. 

Alcaraz - Djokovic final maçını canlı izle

Wimbledon Tenis Turnuvası S Sport Plus’ta!

Sadece en iyilerin buluştuğu, dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon tüm heyecanıyla S Sport Plus’ta başlıyor! Tenis tarihinin yaşayan efsanesi Novak Djokovic koleksiyonuna yeni bir zafer eklemek; Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas ve Ons Jabuer gibi yetenekler ise kariyerlerini bir sonraki aşamaya çıkarmak için korta çıkıyor. Heyecan, zarafet, mücadele ve geleneğin buluştuğu Wimbledon Tenis Turnuvası 3 Temmuz– 16 Temmuz tarihleri arasında S Sport Plus’ta yayınlanacak. Bu benzersiz turnuvayı S Sport Plus’ın çoklu-izleme özelliğiyle korttan korta geçerek izle, unutulmaz bir turnuva deneyimi yaşa!

ILKAY3499 kampanya koduyla, S Sport Plus ilk ay sadece 34,99’a!

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Hırvat yıldız için yeni teklif!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler