Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

07.05.2024 - 16:10 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 22:32

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının canlı izle linki haberimizde.

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş ile MKE Ankaragücü eşleşmesinin ikinci maçı oynanıyor. Ankara'da oynanan ilk maç 0-0 berabere bitmişti.

Canlı anlatım

Maç sona erdi. Beşiktaş 1-0 MKE Ankaragücü

83' Ceza yayında topu göğsüyle kontrol eden Chamberlain top yere inmeden vuruşunu yaptı. Top, kalecide kaldı.

DİREK | 82' Muçi'nin ara pasıyla savunma arkasına sarkan Cenk Tosun, sol çaprazda topla buluştu. Cenk'in sert şutuna kaleci Ertaç müdahale etti. Direğe çarpan top kornere gitti.

74' Savunmadan seken topa Kitsiou ceza sahası dışından gelişine vurdu. Top, farklı şekilde üstten auta gitti.

72' Muleka'nın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Muçi şutunu çekti. Top üstten auta gitti.

GOL | 70' Beşiktaş, MKE Ankaragücü karşısında 70'inci dakikada öne geçti. Kendi ceza sahasında pas yaparak çıkmak isteyen konuk ekipte kalecinin pasının ardından ayağı kayan Tolga Ciğerci topu istediği gibi kullanamadı. Tolga'nın pasını ceza sahası içi sol çaprazında kontrol eden Muçi, topu sağ ayağına alarak sert vurdu. Kaleciden seken top ağlara gitti.

59' Muleka'nın uzaktan şutu kaleci Ertaç'ta kaldı.

55' Salih'in kısa mesafede sert pasını Necip kontrol edemedi. Bir anda Ankaragücü Beşiktaş'ı az adamla yakaladı. Sağ çaprazda Bassogog'un sert şutunu kaleci Mert Günok kurtarmayı başardı. Mert'ten dönen topu Necip kornere attı.

50' Sol çaprazda topla buluşan Chatzigiovanis gelişine yerden vurdu. Mert Günok topu kontrol etti.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı 0-0 berabere bitti.

45+1' Orta alanda topu alan Rashica rakibini geçerek ceza yayında önünü boşalttı. Rashica, müsait pozisyonda şutunu çekti. Top, kalecide kaldı.

44' Sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Ghezzal topu Muçi'nin önüne saldı. Muçi, ceza yayından sert vurdu. Kaleci topu altıpasa çeldi. O bölgede yaşanan karambolün ardından Ankaragücü savunması topu uzaklaştırmayı başardı.

40' Ceza sahası içi sağ tarafında topu kontrol eden Bassogog topu kaleyi karşıdan gören noktaya attı. O bölgedeki Filips gelişine vurdu. Top, az farkla auta gitti.

31' Orta alanda topu kapan Muçi ceza yayına doğru ilerledi ve sağ ayağıyla vurdu. Top, auta gitti.

29' Rashica'nın sağ çaprazdan yaptığı ortaya arka direkte Muçi kafa vurdu. Top, kalecide kaldı.

21' Ankaragücü çıkarken kaptırdı. Musrati araya girdi ve top Rashica'nın önünde kaldı. Rashica bekletmeden Semih Kılıçsoy'un önüne attı. Semih Kılıçsoy'un sert şutu az farkla auta gitti.

1' Maç başladı.

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının tarih ve saati

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçının 7 Mayıs 2024 Salı günü, saat 20.30'da başlaması planlandı.

İlgini Çekebilir
Muçi fişi çekti! Kara Kartal finalde
Habere Git

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçını canlı yayınlayacak kanal

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı ATV'den canlı olarak yayınlanıyor.

ATV frekans bilgisi

Frekans : 12053 Mhz
Symbol Rate : 27500
FEC : 5/6
Pol : Yatay ( Horizontal )

Beşiktaş'ta hedef; kupada final

Serdar Topraktepe yönetiminde sezonu kupayla tamamlamak isteyen Beşiktaş’ta gözler yarı final mücadelesine çevrildi.

Başkent’te oynanan ilk mücadelede gol atamayan siyah-beyazlılarda Rashica, Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Muleka gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

Beşiktaş taraftarının önünde rakibini mağlup ederek tur atlamayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar her türlü galibiyette adını finale yazdıracak.

MKE Ankaragücü, kupada mağlup olmadı

Önceki turlarda Malatya Arguvanspor, İskenderunspor, Çaykur Rizespor, Anagold 24Erzincanspor ve Fenerbahçe'yi sahasında eleyen MKE Ankaragücü, bu sezon kupada ilk kez deplasmanda sahaya çıkacak. Alınan karar gereği MKE Ankaragücü taraftarı yarınki karşılaşmada tribünde yer alamayacak.

Beşiktaş'ın eksikleri

Siyah-beyazlı takım, MKE Ankaragücü karşılaşmasına tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic'ten yoksun çıkacak. Bakhtiyor Zaynutdinov'un da karşılaşmada görev yapması beklenmiyor.

Siyah-beyazlı takımın Çaykur Rizespor ile oynadığı son lig maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes ile Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak ikinci yarıya devam edemeyen Omar Colley'in durumu ise yapılacak son antrenman sonrasında netleşecek.

Ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere ülkesi Gana'ya giden Daniel Amartey de oynanacak karşılaşmada görev alamayacak.

Bu sezon 4. maç

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş bu sezon 4. kez karşı karşıya gelecek.

Taraflar arasında Ankara'daki lig maçı 1-1 berabere tamamlanırken, kupadaki mücadele ise 0-0 sonuçlandı. İstanbul'da geçen ay oynanan lig maçını ise Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Omar, Masuaku, Al Musrati, Salih, Muçi, Ghezzal, Rashica, Semih

MKE Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mert, Mujakic, Tolga, Efkan, Flips, Bassagog, Tasos, Bajic

Senin için hazırladığımız haberler