Beşiktaş - MKE Ankaragücü Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

05.03.2023 - 16:30 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 21:01

Süper Lig'de Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar...

Beşiktaş - MKE Ankaragücü Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Ülkemizde yaşanan feci depremin ardından liglere verilen erteleme sona erdi. Spor Toto Süper Lig'e devam ediliyor. Ligin 24. haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışının içinde yer almak isteyen Beşiktaş, düşme hattından uzaklaşmak isteyen Ankaragücü'nü konuk ediyor.

CANLI ANLATIM

Maç sona erdi. Beşiktaş 2-1 MKE Ankaragücü

90' Maçın sonuna 6 dakika ilave edildi.

85' Sol taraftan yapılan ortayı altı pasta kontrol eden Taylan Antalyalı, yakın mesafeden sol ayağıyla vurdu. Kaleye giden top, Onur Bulut'tan döndü.

83' Sağ taraftan yapılan ortaya Emre Kılınç uçarak kafa vurdu. Sağına uzanan kaleci Mert Günok mükemmel çıkardı.

69' Çalımlarla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Aboubakar ayak içiyle uzak köşeye vurdu. Top, az farkla dışarı çıktı.

GOL | 55' Beşiktaş Aboubakar ile tekrar öne geçti. Aboubakar Beşiktaş formasıyla 3. döneminin ilk gol sevincini yaşadı. Salih'in ara pasıyla savunma arkasına sarkan Aboubakar sol çaprazdan ceza sahasına girip penaltı noktası yakınından sağ ayağıyla vuruşunu yaptı. Yerden giden top kaleci Gökhan'ın sağından ağlarla buluştu.

GOL | 53' MKE Ankaragücü, Ali Sowe ile beraberliği yakaladı. Sağ taraftan savunma arkasına sarkmak isteyen Malcuit'i Cenk Tosun kovaladı. Çizgi halindeki Beşiktaş savunmasına kafayla pas atmak isteyen Cenk'in topu kısa düştü. Malcuit topu kaparken Masuaku araya girdi. Masuaku'nun ayağına çarpan top kaleci Mert'i geçti. Topu önünde bulan Sowe, boş kaleye gönderdi.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Beşiktaş 1-0 MKE Ankaragücü

45+3' Cenk Tosun, bir önceki pozisyonun benzerini yine değerlendiremedi. Bu kez sol çizgiden Gedson çevirdi. Cenk Tosun'un sert şutunda Gökhan tekrar gole izin vermedi.

45+2' Redmond'un sağ çaprazdan sert şutunu Gökhan çıkardı.

45' Masuaku, sol tarafta savunma arkasına sarkan Redmond'a güzel bir pas attı. Çizgiye inen Redmond, müsait pozisyonda Cenk Tosun'u gördü. Cenk'in sert şutu kaleciden döndü.

Bu sezon 3. golünü atan Salih Uçan Beşiktaş formasıyla Vodafone Park'ta ilk gol sevincini yaşadı. Salih Uçan'ın bundan önceki tek iç saha golü yine Ankaragücü'ne karşı Alanyaspor formasıyla oldu.

GOL | 40' Beşiktaş, Salih Uçan'ın golüyle öne geçti. Sol çaprazda Hadziahmetovic'in serbest vuruştan yaptığı ortaya Aboubakar dokundu. Top kaleciden döndü. Altı pasta yaşanan karambolde topu önünde bulan Salih Uçan fileleri havalandırdı.

36' Köşe vuruşunu kullanmak için gelen Pedrinho, taraftarın kendisine yabancı madde attığını işaret etti. Daha sonra bir maddenin kendisini isabet ettiğini gösteren oyuncu kendisini yere bıraktı. Bu sırada tüm futbolcular Pedrinho'nun yanına giderek taraftarı sakinleştirdi.

28' Sağ çaprazda topla buluşan Emre Kılınç, içeri yönelerek ceza sahası dışından vurdu. Top, yandan auta gitti.

22' Masuaku'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruş savunmanın müdahalesiyle ceza sahası yayına açıldı. Topu önünde bulan Redmond çok sert vurdu. Top, direğin yanından auta çıktı.

11' Redmond'un ortası ön direkte savunmanın müdahalesiyle altı pasa açıldı. Cenk'in kafa vuruşu az farkla dışarı gitti.

9' Hızlı çıkan Beşiktaş'ta Cenk Tosun, sağ taraftan atağa destekte bulunan Onur'u gördü. Onur Bulut'un nefis ortasına Cenk Tosun müsait pozisyonda vuruşunu yaptı. Top, kalecinin üzerine geldi.

8' Ceza sahası dışında topu göğsüyle kontrol eden Aboubakar, top yere düşmeden şutunu çekti. Kaleye gelen sert topu kaleci çelmeyi başardı.

2' Salih'ten topu alan Redmond, ceza sahası içi sağ çaprazından kaleye vurdu. Top yandan auta gitti.

1' Maç başladı.

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı ilk 11'leri

  • Beşiktaş: Mert Günok, Onur, Tayyip, Colley, Masuaku, Gedson, Amir, Redmond, Salih, Cenk Tosun, Aboubakar
  • Ankaragücü: Bahadır, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Hasan Ali, Pedrinho, Diack, Emre, Zahid, Beridze, Sowe

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının tarih ve saati

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasındaki Süper Lig maçı 5 Mart 2023 Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak.

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçını canlı yayınlayacak kanal

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Maç şifresiz yayınlanacak

Depremzedelere destek amacıyla futbol dünyası tarafından oluşturulan Omuz Omuza kampanyası 1 Mart Çarşamba akşamı tüm spor kanallarının ortak yayınıyla başlamıştı. Yayına canlı olarak bağlanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de 2 haftanın şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının hakemi

Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. VAR hakemi ise Alper Ulusoy olacak. AVAR'da Erkan Engin ile Ali Saygın Ögel olacak.

Beşiktaş'ta tek eksik Ghezzal

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Antalyaspor ile yapılan son müsabakadan önce ısınma esnasında adalesinden sakatlanan Ghezzal, bu akşam takımdaki yerini alamayacak.

Cenk Tosun ve Welinton sınırda

Siyah-beyazlılarda 2 futbolcu ise sarı kart sınırında bulunuyor. Cenk Tosun ile Welinton Souza, MKE Ankaragücü karşısında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 25. hafta maçında forma giyemeyecek.

Sedat Ağçay'ın ilk heyecanı

MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine getirilen Sedat Ağçay, kariyerinde ilk kez bir maça antrenör olarak çıkacak.

Futbolu 2020 yılındad MKE Ankaragücü'nde bırakan Ağçay, daha sonra sarı-lacivertli kulüpte görev almaya başlamıştı. Son olarak Ömer Erdoğan'ın yardımcılığını üstlenen 41 yaşındaki Ağçay, ilk kez teknik direktör olarak sahada yer alacak.

Ankaragücü'nün 21 yıllık galibiyet hasreti

MKE Ankaragücü, Beşiktaş'ı deplasmanda 21 yıldır mağlup edemiyor.

Rakibi karşısında İstanbul'daki son galibiyetini 17 Şubat 2002'de 2-1'lik sonuçla alan sarı-lacivertliler, daha sonra deplasmandaki 15 maçı da kazanamadı. Bu son 15 maçın 14'ünü ise Beşiktaş galip bitirdi.

Sarı-lacivertliler, Vodafone Park'ta 21 yıllık galibiyet hasretini de dindirmeye çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler