Çankaya FK Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Hedefini Açıkladı

08.10.2022 - 17:08 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 17:18

Radyospor Üçleme programına konuk olan TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Çankaya Futbol Kulübü'nden teknik direktör Yavuz İncedal, hedefini açıkladı. İşte tüm detaylar

Çankaya FK Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Hedefini Açıkladı

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Düzcespor’u 2. Lig’e çıkartan Konyalı teknik direktör Yavuz İncedal, yeni sezonda 3. Lig takımı Çankaya FK’de görev yapıyor. Radyospor'da Nazım Türknas'ın Üçleme programına konuk olan 61 yaşındaki tecrübeli teknik adam Yavuz İncedal, yeni ekibiyle hedeflerinden bahsetti.

"Emin adımlarla yola devam ediyoruz"

Pro lisansı bulunan ve kariyerinde 8 şampiyonluk ve 4 play-off finali bulunan Yavuz İncedal, Çankaya FK ile de başarılara koşmak istediklerini dile getirdi. İncedal "Lige başlarken takımların belli hedefleri ve transfer politikalı oluşuyor. Haliyle de bu doğrultuda da bir bütçe belirleniyor. Eğer doğru ve uyumlu bir kadro yakalarsanız, başarı arzusunu sağlarsanız işler kolaylaşıyor. Ben 13 yıl profesyonel futbol oynamış biri olarak, futbolun içerisinden gelen bir teknik adamım. Bu anlamda kendimizi geliştirerek emin adımlarla yola devam ediyoruz." dedi.

"Bu ligin gerçekten küçümsenmemesi gerekiyor"

TFF 3. Lig 3. Grup'un kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğini dile getiren İncedal "Her ligin kendine özgü profilleri var. TFF 3. Lig'de de içerisindeki isteği, heyecanı, başarı arzusunu öldürmemiş futbolcularımıza daha çok öncelik vermeye gayret ediyoruz. Yönetimimiz de benim düşüncelerimi uygun buldular sağolsunlar ve birlikte güzel bir kadro oluşturduk. Bu lig gerçekten çok değerli kadrolara, hocalara ve yöneticilere sahip bir lig, kesinlikle küçümsenmemesi gerekiyor. Doğru oyuncu, doğru yapılanma, istek, coşku ve sabır faktörlerini sağlarsanız arkası geliyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Zafer Hizarcı: "TFF 3. Lig'de oynamaya çalışan takım pek yok"
Habere Git

"Hedef şampiyonluk"

Kulübün sene sonundaki hedeflerine dair de konuşan İncedal; "Hedefimiz tabiki 1.'liktir ve böylece üst lige yükselmektir. Ancak ne olursa olsun ilk 5 arasında yer almayı çok istiyoruz. Dilerim şampiyonlukla yükseliriz. "Yavuz İncedal 3. ve 2. Ligler'in hocası" şeklinde bir algı oluşturulmuş ve ben 1. Lig'e ve üstüne yaklaştırılmadım. Hep böyle bir algı lanse edildi. Ben bu liglerde çalışmaktan da çok mutluyum tabii ki ben futbolun olduğu her kategoride, her şehirde çalışırım. Hedefim de üst liglerde görev alabilmek." ifadelerini kullandı.

"Maalesef taraftarımız yok"

Oynanan güzel oyunla Ankara halkının Çankaya FK'ya sahip çıkacağını dile getiren İncedal "Çok kaliteli bir başkanımız, yönetimimiz, teknik heyetimiz ve kadromuz var. Ancak maalesef ki taraftarımız yok. Fakat şuna inanıyoruz; biz bu kaliteli futbolu devam ettirdiğimiz taktirde Ankara halkı Çankaya FK'ya sahip çıkacaktır. Çünkü Ankara'da da konuşulan bir yapı haline geldik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler