Karaman FK’nın teknik direktörü Zafer Hizarcı hedefini açıkladı

08.10.2022 - 16:51 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 17:02

Radyospor Üçleme Programına konuk olan 3. Lig 2. Grubun lider takımı Karaman FK’nın teknik direktörü Zafer Hizarcı, Nazım Türknas’a açıklamalarda bulundu.

Karaman FK’nın teknik direktörü Zafer Hizarcı hedefini açıkladı

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 3. Lig ekiplerinden Karaman Futbol Kulübü'nde teknik direktör Zafer Hızarcı, Radyospor'da Nazım Türknas’ın Üçleme Programına konuk oldu. Hızarcı, takımın son durumu ve hedeflerinden bahsetti.

"Taraftarlarımızı yönetime destek olmaya davet ediyorum"

Sezon başında Karaman FK ile anlaşan Hizarcı, taraftarın yönetime ve takıma destek olmalarını istedi. Hizarcı "Çok büyük emek veren bir başkanımız ve yönetim kurulumuz var. Bu şehre büyük hizmet sunuyorlar gerçekten. Ben de bu anlamda tüm halkımızı, taraftarlarımızı yönetime destek olmaya davet ediyorum." dedi.

"Ne olursa olsun oynamaya çalışıyoruz"

Keyifli, seyir zevki yüksek futbol oynamaya çalıştıklarını ifade eden Hizarcı "TFF 3. Lig'de oynamaya çalışan takım pek yok. Tüm takımlar belli bir kalıba girmiş durumda ve hepsi aynı kalıpla oynuyor. Benim farkım ise ne olursa olsun oynamaya çalışıyoruz. O yüzden oynamaya çalışan takımlara karşı keyifli maçlar oynuyoruz ancak diğer maçlarda sahada futbol oyunu adına pek bir şey gösterilmiyor maalesef." dedi.

İlgini Çekebilir
TFF 2. ve 3. Lig yayıncısı belli oldu
Habere Git

"Bu emeğimle o üstlere ulaşacağım"

Yeniden üst liglere çıkmak istediklerini dile getiren Hizarcı "Daha önce çalıştığım üst liglerde yeniden bulunmak istiyorum. Tekrar o seviyelere ulaşmayı hedefliyorum. Biliyorsunuz ki ülkemizde bazı güçler var, ben o gücü sadece Allah'tan alıyorum ve Allah nasip ederse sadece bu emeğimle o üstlere ulaşacağım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler