Çağlar Söyüncü Atletico Madrid'e transfer olabilir

20.12.2022 - 17:30 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 17:48

Leicester City forması giyen Milli futbolcu Çağlar Söyüncü için İspanyol medyasından flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Söyüncü Atletico Madrid'e transfer olabilir

Çağlar Söyüncü Atletico Madrid'e transfer olabilir

Premier Lig'de Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü için İspanyol basını Marca'dan bir transfer iddiası gündeme geldi. 

Ya devre arası ya da sezon sonu

Marca'nın haberine göre Çağlar, Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı.İspanyol ve İngiliz ekipleri arasında uzlaşma sağlanırsa transfer arasında gerçekleşecek. Anlaşma sağlanmazsa Çağlar Söyüncü sezon sonu Diego Simeone'nin takımına transfer olacak. 

 

Yüksek bir bonservis bedeli olmayacak

Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çağlar Söyüncü için İngiliz kulübünün yüksek bir bonservis bedeli istemeyeceği öğrenildi. Söyüncü İngiliz ekibinde sadece 6 maçta sahaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Dev transfer resmileşti!
Habere Git

21 milyon Euro'ya geldi

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü 2018'de Almanya'nın Freiburg takımından 21 milyon Euro bedelle Leicester City'e transfer olmuştu. İngiltere'de 125 maça çıkan Söyüncü 125 maçta 3 gol attı. 

 

45 milyon Euro'yu görmüştü

2016-2017 sezonunda Altınordu'ya 8 milyon Euro kazandırarak Almanya'nın Freiburg takımına transfer olan Milli futbolcu kariyerinde gördüğü en yüksek değer 2021 yılında 45 milyon Euro olmuştu. 

La Liga'ya doğru

Transferde ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan defans oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün yolu La Liga'da Atletico Madrid'e düşecek gibi görünüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler