Euroleague ekibi Kızılyıldız Arjantinli gard Facundo Campazzo ile sözleşme imzaladığını açıkladı

19.12.2022 - 16:12 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 17:19

Euroleague takımlarından Kızılyıldız neredeyse bir aydır kulüple adı geçen Arjantinli oyun kurucu Facundo Campazzo ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Euroleague ekibi Kızılyıldız Arjantinli gard Facundo Campazzo ile sözleşme imzaladığını açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague ekiplerinden Kızılyıldız sezon içi transferde Luca Vildoza'nın ardından ikinci eklemeyi yaptı. Sırp ekibi son olarak NBA'de Dallas Mavericks forması giyen Facundo Campazzo ile 2022-2023 sezonunun geri kalanı için sözleşme imzaladığını açıkladı.

Avrupa'yı peşinde koşturdu

Arjantinli oyuncu NBA'den ayrıldıktan sonra adı Avrupa'nın dev kulüpleri ile anıldı. Kızılyıldız ile imzayı atmadan önce oyuncuya Olimpia Milano, KK Partizan ve eski takımı Real Madrid'in ilgi gösterdiği basına yansıdı.

Dusko Ivanovic: "Onunla konuştuk"

Kızılyıldız koçu Dusko Ivanovic, Mozzart Sport'a verdiği röportajda Campazzo için "Elbette onula görüştüm. Gerçekten memnunum. Umarım yakın zamanda Kızılyıldız'ın bir parçası olacak." dedi.

İlgini Çekebilir
Kızılyıldız'da gard operasyonu!
Habere Git

Real Madrid teklifi karşılamadı

Facundo Campazzo'nun Avrupa'ya dönüşünde eski takımı Real Madrid'in oyuncuya gelecek her teklifi 10 gün içerisinde karşılama hakkı bulunuyordu. İspanyol devi Kızılyıldız'ın 1.8 milyon Euro'luk teklifini bu süre zarfında karşılamadı ve transferdeki önceliğini kaybetti.

Chus Mateo: "Umarım aramıza katılır"

Real Madrid Baş Antrenörü Chus Mateo oyuncunun olası transferi hakkında "Elbette Real Madrid için olağanüstü bir katkı olur. Keşke bizimle olabilseydi. Neden olmasın? Geleceği ile sakin düşünüp karar vermesi gerekiyor. Facu'ya en iyisini diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Arjantinliler kavuştu

Kızılyıldız sezon başladıktan bir süre sonra NBA'den ayrılan bir diğer Arjantinli gard Luca Vildoza ile sözleşme imzaladı. Burada etkili bir performans sergileyen Vildoza, birkaç gün önce sosyal medya hesabından milli takımdan arkadaşı Facundo Campazzo'nun transferini doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.

İlgini Çekebilir
Kızılyıldız, Campazzo için kesenin ağzını açtı!
Habere Git

Luca Vildoza "Bizi bir play-off takımı yaptı"

Kızılyıldız'ın dün Adriyatik Ligi'nde Mega Basket'i yendiği maçtan sonra Mozzart Sport'a konuşan Luca Vildoza, Campazzo'nun transferi hakkında "Ona eğer gelirse çok iyi bir takım olacağımızı söyledim. Artık daha sağlam bir play-off takımı olduğumuza inanıyorum." dedi. 

Kızılyıldız çıkışa geçti

Euroleague'de sezona kötü başlayan Sırp ekibi takımın başına Karadağlı koç Dusko Ivanovic'i getirdikten sonra yükselişe geçti. Deneyimli koç yönetiminde Euroleague'de çıktığı 7 maçın 6'sını kazanan Kızılyıldız, 14 maçta 7 galibiyete yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler