"Büyükekşi beni engelledi" dedi, Riva'da görüştü! 2. Lig takımlarından tepki

05.03.2024 - 23:58 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 00:14

TFF 2. Lig ekiplerinden Iğdır FK ve Amedspor, TFF ile Kastamonuspor görüşmesinin ardından Kastamonu'nun maçının yayınlanma kararı ve Denizlispor maçında atılan gol hakkında tepki gösterdi.

"Büyükekşi beni engelledi" dedi, Riva'da görüştü! 2. Lig takımlarından tepki

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Iğdır FK'nın taraftar grubu Ova Beyleri ve Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’ndan Nedim Şimşek, Kastamonuspor ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında gerçekleşen görüşmenin ardından Kastamonu'nuya avantaj sağlandığını savunarak tepki gösterdi.

"Hakem hatalarını TFF Başkanı'na atıyordum, beni engellemiş"

Bir ay önce yapılan Kastamonuspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda görevi bırakan Burak İzbeli'nin yerine başkan seçilen Cengiz Aygün, kürsüde yaptığı konuşma ile gündeme gelmişti. Aygün, hakem hatalarını yolladığı için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından engellendiğini açıkladı.

Aygün, "Ben bazen hakem hataları oldukça TFF Başkanımıza atıyordum. Sağ olsun beni engellemiş. Bizim derdimiz Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları değil. Futbolda çirkinliklerin olmamasıdır. Biz hak ediyorsak kazanalım, hak etmiyorsak kazanmayalım" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den engel! "Hakem hatalarını atıyordum, beni engellemiş"
Habere Git

20 gün sonra Riva'ya gitti

Cengiz Aygün, başkan seçilmesinden yaklaşık 20 gün sonra TFF'ye ziyarette bulundu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelen Cengiz Aygün, kendisine hediye edilen A Milli Takım formasını kabul etti.

Kastamonuspor maçına canlı yayın kararı! 2. Lig ekiplerinden tepki

TFF, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 29'uncu haftasında oynanacak olan Kastamonuspor - Sarıyer maçının resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacağını duyurdu. 2. Lig ekiplerinden Iğdır FK ve Amedspor cepheleri, Kastamonuspor'un Denizlispor deplasmanında 2-1 kazandığı maçta atılan tartışmalı golü de hatırlatarak canlı yayın kararına tepki gösterdi.

"Gözümüz üstünüzde! Hayret ve dikkatle takip ediyoruz!"

Iğdır FK taraftar grubu Ova Beyleri'nden yapılan açıklamada, "TFF Resmi YouTube kanalının yarın oynanacak olan Kastamonuspor - Sarıyer maçını canlı olarak yayınlayacağını hayretler içinde öğrendik. Tarafsızlık (!)

Geçtiğimiz haftalarda TFF Başkanı'nın telefonuna bile cevap vermediğini belirten Kastamonuspor Başkanı, TFF Başkanı ile görüşmeye gideceğini dile getirmişti.

Geçen hafta Denizlispor müsabakasında son dakikada atarak galip geldikleri 'açık ofsayt' golden sonra bu yayın işiyle de Kastamonuspor ve TFF görüşmelerinin meyvesini verdiğini görüyoruz.

Gözümüz üstünüzde! Hayret ve dikkatle takip ediyoruz!" denildi.

"Bu durum ne perhiz ne de lahana turşusu gibidir"

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’ndan Nedim Şimşek ise "Kastamonu Başkanı Sayın Cengiz Aygün, 3 Şubat tarihinde yaptığı açıklamada TFF Başkanı'nın kendisini engellediğini belirtti. 22 Şubat tarihinde ise TFF Başkanı'nı ziyaret ediyor. Denizlispor maçında Kastamonuspor'un attığı golün ofsayt olduğunu Metin Şentürk bile görürdü. Yarınki maçı da TFF resmi sitesinde canlı yayınlıyor. Bu durum ne perhiz ne de lahana turşusu gibidir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler