TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den engel! "Hakem hatalarını atıyordum, beni engellemiş"

03.02.2024 - 00:35 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 03:04

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye attığını fakat Büyükekşi'nin kendisini engellediğini söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den engel! "Hakem hatalarını atıyordum, beni engellemiş"

GMG Kastamonuspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda görevi bırakan Burak İzbeli'nin yerine başkanlık seçimi yapıldı. Başkanlığa, Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün seçildi. Kürsüye çıkan Aygün, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından kendisine hakem hatalarını yolladığı için engellendiğini açıkladı.

"TFF ile salı gönü konuşacağız"

Cengiz Aygün, "Kastamonu büyük bir taş. Kastamonu ile birileri uğraşmaya kalkarsa o taşın altında kalır. TFF ile salı gönü konuşacağız. Son dört haftada maalesef çok iyi sonuçlar almadık. Futbolda zaman zaman düşüşler olabilir. Bizim, hocalarımızın ve çocuklarımızın hataları olabilir. Şu anda Iğdır maçına kenetlendik. Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"TFF hassas davranmıyor"

Sözlerine devam eden Aygün, "TFF bazen bazı konularda hassas davranmıyor. Biz hiçbir zaman hakem hatalarının arkasına saklanmayız. Çıkacaksın kazanacaksın. Hakemi de yeneceksin. Şampiyonluklar böyle kazanılır. Ama bazı hatalardan dolayı moralimiz bozulup, takımımız etkilenebiliyor" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Bu karar ülke futbolunun seyrini değiştirir! CAS'tan emsal hüküm
Habere Git

"Hakem hatalarını TFF Başkanı'na atıyordum, beni engellemiş"

Aygün, "Ben bazen hakem hataları oldukça TFF Başkanımıza atıyordum. Sağ olsun beni engellemiş. Bizim derdimiz Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları değil. Futbolda çirkinliklerin olmamasıdır. Biz hak ediyorsak kazanalım, hak etmiyorsak kazanmayalım" şeklinde konuştu.

Kastamonuspor'un ligdeki durumu

TFF 2 Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor, 22 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 47 puan toplayan takım, lider Iğrdır FK'nın 1 puan gerisinde, 2'inci sırada yer alıyor.

Cengiz Aygün kimdir?

10 Ağustos 1959'da İstanbul'da dünyaya gelen Cengiz Aygün, ünlü fabrikatör Necdet Ruhi Aygün'ün oğludur. Aslen Kastamonu kökenli bir aileye mensup olan Aygün, liseyi Beyoğlu Ticaret Meslek Lisesi'nde okuduktan sonra İktisat ve İşletme üzerine ihtisas yapmıştır. Yazarlık ve gazeteciliğinin yanı sıra, Beşiktaş Spor Kulübü Divan Üyeliği, Moğolistan - Türk İş Konseyi Fahri Başkanlığı, Aygün Şirketler Grubu Kuruculuğu ve Gün Medya Onursal Başkanlığı görevlerini de devam ettirmektedir. Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, kulüpte görevi bırakan Burak İzbeli'nin yerine başkanlığa seçilmiştir.

Senin için hazırladığımız haberler