Bursaspor golcüsünü buldu! Süper Lig patentli transfer

25.06.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 22:47

Son dakika transfer haberleri | Bursaspor, 24 Erzincanspor’da forvet pozisyonunda forma giyen 30 yaşındaki İbrahim Yılmaz ile prensipte anlaştı.

Bursaspor golcüsünü buldu! Süper Lig patentli transfer

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig'de mücadele eden Bursaspor, gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Transferde atağa geçen Yeşil-Beyazlılar, TFF 2. Lig takımlarından 24 Erzincanspor’un forveti İbrahim yılmaz ile prensipte anlaştı.

İbrahim Yılmaz ile prensip anlaşmasına varıldı

Olay Medya'nın haberine göre Bursaspor, 24 Erzincanspor'dan ayrılması beklenen İbrahim Yılmaz ile prensipte anlaştı. 30 yaşındaki forvet İbrahim Yılmaz, 24 Erzincanspor’dan ayrılarak Bursaspor’da forma giymek istiyor.

Yarın imzalayacak

Bonservisi elinde bulunan tecrübeli oyuncunun yarın Bursa’ya gelerek imza atması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Körfez'den sol beke bir transfer daha! Resmen duyuruldu
Habere Git

Darp raporu alarak sözleşmesini feshetmişti

24 Erzincanspor’da forma giymeden önce Süper Lig’de İstanbulspor forması giyen İbrahim Yılmaz olaylı ayrılmıştı. İstanbulspor ile sözleşmesini darp raporu alarak tek taraflı fesheden ve eski kulübü ile hukuki süreç yaşayan İbrahim Yılmaz'ı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu haklı bulmuştu.

Sezon özeti

2023-2024 sezonunda İstanbulspor ve 24 Erzincanspor formaları giyen İbrahim Yılmaz, 27 maçta 16 kez ilk 11 başladı. İbrahim Yılmaz, rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler