Körfez'den sol beke bir transfer daha! Resmen duyuruldu

25.06.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 17:26

Son dakika haberleri | TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor, sol bek pozisyonuna Muharrem Cinan'ın ardından Göztepe'den Yunus Emre Gedik'i de transfer etti.

Körfez'den sol beke bir transfer daha! Resmen duyuruldu

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Yeşil-Siyahlılar, transfer çalışmalarına gaza bastı.

Sol bek tamam!

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Kocaelispor, sol bek pozisyonuna yaptığı takviyelerle dikkat çekti. Körfez ekibi, Ankara Keçiörengücü'nden Muharrem Cinan'ı kadrosuna katarak önemli bir transfere imza atmıştı. Yönetim, bu pozisyona bir ismi daha ekledi.

Yunus Emre Gedik imzayı attı

Daha önce Ajansspor'un duyurduğu gibi Kocaelispor'un bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Yunus Emre Gedik, resmen Yeşil-Siyahlı takıma transfer oldu. Kulüp, 24 yaşındaki sol bek ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

1+1 yıllık sözleşme

2023/24 sezonunun ikinci yarısını Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren Göztepeli futbolcu, Kocaelispor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-Siyahlılar, Yunus Emre Gedik'e "Hoş geldin" mesajı yayınladı.

2023-2024 sezonu performansı

2023-2024 sezonunda 20 maça çıkan Yunus Emre Gedik 4 asist kaydetti.

"Yolun sonu şampiyonluk!"

Yunus Emre Gedik, "Türk futbolunun köklü camialarından birine geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bu formayı layık olduğu yere taşımak için elimden gelenin fazlasını yapacağım konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Yolun sonu şampiyonluk!" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler