Ludogorets, Galatasaray'ın 2 Futbolcusunu Transfer Listesine Aldı

23.06.2023 - 23:17 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 23:26

Son dakika | Bulgaristan Ligi ekiplerinden Ludogorets, Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın iki futbolcusunu transfer listesine ekledi. İşte detaylar...

Ludogorets, Galatasaray'ın 2 Futbolcusunu Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek dönem hazırlıklarına başladı. Dursun Özbek yönetimi, kadrosunda yer alan futbolculara gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı.

Ludogorets Midtsjö ve Morutan ile ilgileniyor

Dsport, Bulgaristan Ligi ekiplerinden Ludogorets'in Galatasaray'dan iki futbolcuyu radarına aldığını iddia etti. Haberde Fredrik Midtsjö ve Olimpiu Morutan'ın Ludogorets tarafından takip edildiği belirtildi.

Şampiyon elini çabuk tutacak

Aktarılan diğer bilgilere göre bu sezon Bulgaristan'da şampiyonluk kupasını kaldıran Ludogorets elini çabuk tutacak. Bulgar ekip UEFA Şampiyonlar Ligi öncesinde oyuncu aradıkları pozisyonlar için bünyesine yeni futbolcular eklemek istiyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray istedi Almanlar kaptı!
Habere Git

Morutan, Ludogorets’in aradığı kan

Bulgar basınında yer alan bilgilere göre Olimpiu Morutan, Ludogorets için biçilmiş kaftan. 24 yaşındaki orta saha tam da Bulgar ekibin oyuncu bulmakta en zorlandığı pozisyonda oynuyor.

Olimpiu Morutan’ın performansı

Olimpiu Morutan, Ağustos ayında kiralık olarak İtalyan ekip Pisa'ya katıldı. 2022-23 sezonunda İtalyan ekip için 35 Serie B maçına çıkan 24 yaşındaki orta saha toplamda 6 gol ve 8 asist ile ekibe katkı sağlamayı başardı. 

Morutan, 2021-22 sezonunda Galatasaray için 26 maçta forma terletti ve 3 kez fileleri havalandırırken 3 golün de asistini yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da öncelik sol bek! Wendell için flaş iddia
Habere Git

Galatasaray’da Midtjsö

Norveçli orta saha Fredrik Midtsjö bu sezon Aslan ile 21 Süper Lig maçına çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 1 gol atan 29 yaşındaki futbolcu 2 golün de asistini yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler