Antalyaspor Transferi Açıkladı Oyuncunun Kulübü Bitmedi Dedi

06.08.2023 - 00:23 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 00:32

Gerrit Holtmann’ı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer ettiğini duyuran Antalyaspor’a 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Bochum’dan henüz transferin bitmediği iddiasıyla tepki geldi.

Antalyaspor Transferi Açıkladı Oyuncunun Kulübü Bitmedi Dedi

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Erdoğan Yeşilyurt, Jakub Kaluzinski, Adam Buksa ve Zymer Bytyqi’nin ardından 5’inci transferini Gerrit Holtmann ile duyuran Antalyaspor ile ilgili olarak dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Bochum’dan transfer ile ilgili olarak henüz resmi açıklama gelmezken, Alman ekibin henüz tamamlanmadan transferin açıklanmasından dolayı tepkili olduğu öne sürüldü. 

Belgeler Bochum’a ulaşmadı

Yaklaşık 1 aydır temas halinde olunan başarılı kanat oyuncusunun transferini açıklayan Antalyaspor, satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığını duyurdu. Bunun üzerine Almanya merkezli internet sitesi The VfL Magazine'den çarpıcı bir iddia ortaya koyuldu. Paylaşılan haberin detayına göre, Bochum transferini henüz onaylamadı. Transferi tamamlayacak tüm belgelerin Bochum’a ulaşmadığı ve Antalyaspor’un anlayışsızlık yaptığına dikkat çekildi.  

Hazırlık maçına çıktı

Antalyaspor Kulübü’nün resmi duyuru yapmasının ardından oynanan hazırlık maçında Gerrit Holtmann da forma giydi. Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında yedek kulübesinde yer alan kanat oyuncusu, sonradan oyuna girerek mücadele verdi.  

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'a Filipinli kanat oyuncusu
Habere Git

Geçen sezon 24 maça çıktı

Kariyerinde E. Braunschweig, Mainz, Paderborn ve Bochum formalarını giyen başarılı futbolcunun formasını giydiği 5’inci kulüp Antalyaspor olacak. Geçen sezon toplamda 26 maça çıkan deneyimli futbolcu, 1 gol ve 2 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler