Antalyaspor Almanya'dan Filipinli Kanadı Transfer Etti

05.08.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 20:39

Fraport Tav Antalyaspor, Bundesliga ekiplerinden Vfl Bochum forması giyen Filipinli kanat oyuncusu Gerrit Holtmann'ı 1 yıllığına kiraladı.

Antalyaspor Almanya'dan Filipinli Kanadı Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fraport Tav Antalyaspor'dan sol kanada takviye geldi. Akdeniz ekibinin Bundesliga ekibi Vfl Bochum'dan Filipinli Gerrit Holtmann'ı satın alma opsiyonu ile kiraladı.

İlk olarak Ajansspor duyurdu

Ajansspor, Koray Geçgel imzalı haberi ile Gerrit Holtamann'ın Antalyaspor forması giyeceğini bir hafta önce okuyucuları ile paylaşmıştı.

Bundesliga'da 100 maça çıktı

Vfl Bochum ve Mainz 05 formaları ile Bundesliga'da 100 maça çıkan 28 yaşındaki Filipinli yıldız; 9 kez fileleri sarsarken, 9 kez de takım arkadaşlarına gol pasını verdi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Boca Juniors’un yıldızına talip oldu
Habere Git

Bu sezon 26 maça çıktı

Bu sezon Bochum forması ile Bundesliga'da 23, Almanya Kupası'nda ise 3 maça çıkan 1.85'lik yıldız toplamda 1.112 dakika forma giyerken; 1 gol, 1 asist yaptı.

"Benim için heyecan verici olacak"

İmza töreninde duygularını paylaşan yıldız “Uzun bir süreç sonunda iki tarafın da istediği oldu. Antalya gibi güzel bir kentte, Antalyaspor gibi hedefleri olan bir takımda futbol oynamak benim için heyecan verici olacak. Takım arkadaşlarım ile birlikte çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler