Fenerbahçe'de İrfan Can Eğtibayat, Michy Batshuayi ve Luan Peres Açıklama Yaptı

03.05.2023 - 23:34 | Son Güncellenme: 03.05.2023 - 23:44

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Maçtan sonra İrfan Can Eğribayat, Luan Peres ve Michy Batshuayi açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğtibayat, Michy Batshuayi ve Luan Peres Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler 0-0 berabere kalarak final biletini Kadıköy'e bıraktı. Mücadelenin ardından İrfan Can Eğribayat, Michy Batshuayi ve Luan Peres açıklamalarda bulundu.

Eğribayat: "Beraberliğe sevinecek durumda değiliz ama..."

İrfan Can Eğribayat, "Kazanmak istiyorduk. Kupa iyi ayaklı bir oyun. Bir sonraki maç kendi evimizde olacak. En azından gol yemeden, mağlup olmadan bitirdik. Beraberliğe sevinecek durumda değiliz ama iş ikinci maça kaldı. Kupayı müzemize götürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Geriden gelmek iyi... Biz kazandıkça onlar panik yapıyorlar"

Galatasaray ile şampiyonluk yarışını değerlendiren Eğribayat, "Geriden gelmek daha iyi oluyor. Biz kazandıkça onlar panik yapıyorlar. Daha önce rakibimizin puan kaybedeceğini söylemiştim. Biz elimizden geleni yapacağız. Çıktığımız her maçı kazanacağız. İnşallah en son maçta orada kazanarak şampiyonluğa ulaşmayı istiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Jesus: "Penaltımızı VAR vermedi, vermek istemedi"
Habere Git

Batshuayi: "Çok fazla mutlu olduğumu söyleyemem"

Mich Batshuayi: "Fenerbahçe'nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Çok fazla mutlu olduğumu söyleyemem. Galibiyetle ayrılmak isterdik. Bunu başaramadık. Sonraki maçlarda daha başarılı bir oyun ortaya koyacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Zorlu olacak ama büyük bir takımız"

Batshuayi, "Bizler açısından en önemli şey maçlarımızı kazanmak. Elbette ki zorlu olacak. Ama biz büyük bir takımız. Güçlü yanlarımızın ne kadar ağır bastığının farkındayız" şeklinde konuştu.

Peres: "Lig maçından biraz daha zordu"

Luan Peres şunları kaydetti: "Bizim açımızdan zor maçtı. En son oynadığımız lig maçından biraz daha zordu. Bugün kaybetmemek önemliydi. Evimizde oynayacağımız maçla beraber turu geçen taraf olmak istiyoruz"

İlgini Çekebilir
Sivas'ta golsüz gece! Fener bileti Kadıköy'de arayacak
Habere Git

"Hem Türkiye Kupası'nı hem de ligi kazanmak istiyorum"

Peres, "Uzun bir periyot sahalardan uzaktım. Takımına yardım edemediğin dönemler zordur. Ama şimdi sahadayım ve geri döndüğüm için mutluyum. Dakika alarak ritim kazanmak istiyorum. Takımımla beraber hem Türkiye Kupası'nı hem de ligi kazanmak istiyorum. Umuyorum sorun yaşamadan hedeflerimize ulaşırız" dedi.

"Önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz"

Peres son olarak, "Aynı zamanda kulübün 116. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bugün sol bek oynadım. Takımıma yardım edebilmek açısından en iyisini ortaya koymaya çalıştım. Giresun'a her maç gibi 3 puan için gideceğiz. 3 günlük dinlenme sürecimiz olacak. O süreçte iyi hazırlanacağız. İyi oynayarak 3 puan almak istiyoruz. Şampiyonluk hedefimiz var. Önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler