Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Sivasspor Maçında VAR'a Tepki

03.05.2023 - 23:21 | Son Güncellenme: 03.05.2023 - 23:31

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Jorge Jesus, VAR'a tepki gösterdi. Detaylar.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Sivasspor Maçında VAR'a Tepki

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, zorlu deplasmanda 0-0 berabere kalarak, final biletini Kadıköy'e bıraktı. Fenerbahe Teknik Direktörü Jorge Jesus, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"Önemli olan kazanamıyorsak kaybetmemekti"

Jorge Jesus, "İki maçlık eleme olduğunu biliyorduk. Bugün bizim için önemli olan kazanmak, kazanamıyorsak kaybetmemekti. 8 maç üst üste gol yemiştik. Bugün gol yememek pozitif bir gösterge. Daha fazla pozisyonu olan bizdik. Sivasspor'un 1 pozisyonu vardı" ifadelerini kullandı.

"VAR bizim penaltımızı nasıl vermez?"

Maçın uzatma anlarında Joshua King ile Sivasspor kalecisi Muammer Yıldırım arasında geçen pozisyon için VAR hakemine tepki gösteren Jesus, "Kazanamadık evet ama şunu çok merak ediyorum, VAR bizim penaltımızı nasıl vermez? Hakem görmemiş olabilir çünkü King'in arkasında kaldı. VAR nasıl böyle bir penaltıyı vermez anlayamıyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Sivas'ta golsüz gece! Fener bileti Kadıköy'de arayacak
Habere Git

"VAR vermedi, vermek istemedi"

İtirazına devam eden Portekizli teknik adam, "Penaltının hiç şüpheli bir yanı yoktu. Kaleci, King'i düşürüyor. VAR vermedi, vermek istemedi" değerlendirmesinde bulundu.

"Galatasaray'ın sahasında da onlarla bir maçımız olacak"

Galatasarat ile şampiyonluk yarışını değerlendiren Jesus, "Rakibimizden önce de sonra da oynasak inanmaya devam ediyoruz. Şansımız olduğunu düşünüyoruz. Galatasaray'ın sahasında da onlarla bir maçımız olacak" dedi.

"Fenerbahçe en son ne zaman son ayda çift kupa ihtimaliyle yarıştı bilmiyorum"

Jesus, "Teknik ekip olarak, futbolcular hepimiz hala ihtimalin olduğunu düşünüyoruz. Şu anda iki turnuvada da yolumuza devam ediyoruz. Fenerbahçe en son ne zaman sezonun son ayında çift kupa ihtimaliyle yarıştı tam olarak bilmiyorum ama şu anda bu ihtimal var. Kazanabiliriz de kazanamayabiliriz de ama şunu biliyorum ki son ana kadar savaşacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler