Erzurumspor FK'dan Muzaffer Bilazer Altınordu Maçından Sonra Konuştu

18.12.2022 - 18:11 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 18:28

TFf 1. Lig'de Erzurumspor FK, Altınordu karşısında 2-1 kazandı. Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer açıklama yaptı. İşte detaylar...

Erzurumspor FK'dan Muzaffer Bilazer Altınordu Maçından Sonra Konuştu

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Erzurumspor FK, evinde Altınordu'yu konuk etti. Ev sahibi ekip, mücadeleyi 2-1 kazandı. Maçın ardından Erzurumspor FK'nin teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu.

"Bu maç bizim için çok anlamlıydı"

Muzaffer Bilazer, "Bu maç bizim için çok anlamlı ve değerliydi. Uzun süredir yaşadığımız sıkıntıyı kısmen bir şekilde rahatlamaya dönüştürecektik. Onun için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

"Oyuncularım aslında 6-7 maçtır çok iyi oynuyor"

Sözlerine devam eden Bilazer, "Oyuncularım aslında 6-7 maçtır çok iyi oynuyor. Bazı maçlarda istediğimiz skoru elde edemedik. Son periyotta özellikle Gençlerbirliği ve Altınordu maçlarında bu skoru elde ettik." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
3 puan Erzurum'da kaldı! Ev sahibinden geri dönüş
Habere Git

"Önemli olan gol yedikten sonra takımın gösterdiği reaksiyondu"

Bilazer, "Bunun için çok fazla alan bırakmamamız lazımdı. Bu tarz durumlarda tehlikeli taraf topu kaptırdığı anda geçişte yakalanmaktı, bunun için de gerekli çalışmaları yaptık. Önemli olan gol yedikten sonra takımın gösterdiği reaksiyondu." dedi.

"Maçı daha farklı kazanabilirdik"

Muzaffer Bilazer, "Skoru önemli bir dakikada dengeledik. İkinci gole kadar birçok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. 2-1 olduktan sonra topa daha çok sahip olmamız gerekiyordu belki maçı daha farklı kazanabilirdik" açıklamasını yaptı.

Bilazer, "Bu konuda her maçta aynı sıkıntıları yaşadık. Bunun için daha çok çalışmamız lazım. Oyuncularımı kutluyorum, inanılmaz mücadele veriyorlar." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı Çölgeçen'e Cemil Turan'dan Büyük Mehmet cevabı
Habere Git

Erzurum 13. sıraya yükseldi

Erzurumspor FK, bu galibiyetin ardından çıktığı 17 maçta 5. zaferini aldı. 5 maçı berabere tamamlayan Erzurum temsilcisi, 7 müsabakayı kaybetti. Erzurumspor FK, 20 puan ile ligin 13. sırasına yükseldi.

Erzurumspor FK'nın TFF 1. Lig'deki son 3 maçı

  • Sakaryaspor 2-0 Erzurumspor FK
  • Gençlerbirliği 1-2 Erzurumspor FK
  • Erzurumspor FK 2-1 Altınordu
Senin için hazırladığımız haberler