Beşiktaş'ın Alex Oxlade Chamberlain İçin Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı | Transfer Haberleri

26.07.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 10:27

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Alex Oxlade Chamberlain için yaptığı teklif belli oldu.

Beşiktaş'ın Alex Oxlade Chamberlain İçin Yaptığı Teklif Ortaya Çıktı | Transfer Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın sahasında Arnavutluk temsilcisi Tirana ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. 

Beşiktaş'ta hedef Alex Oxlade Chamberlain

Transfer döneminde Emrecan Bulut, Daniel Amartey ve Jean Onana’yı kadrosuna katan siyah-beyazlı takımda yeni hedef son olarak Liverpool forması giyen ve şu an serbest statüde yer alan Alex Oxlade Chamberlain...

İşte Beşiktaş'ın Alex Oxlade Chamberlain için yaptığı teklif

Hürriyet'te yer alan habere göre; Siyah beyazlı yöneticiler, Liverpool ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki orta saha oyuncusuna yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme önerdi. 

İlgini Çekebilir
Kartal şartları zorluyor! Tok satıcıya yeni teklif...
Habere Git

Bununla beraber oyuncunun ilk etapta İngiltere’de kalmak istediği, yurt dışı olarak da eğer yüksek bir teklif alması durumunda Suudi Arabistan, Katar gibi opsiyonları düşündüğü öğrenildi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 169 maç kaçırdı

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kariyeri boyunca 169 maç kaçıran ve ilerleyen yaşıyla birlikte sakatlık riski daha da artan İngiliz futbolcu henüz beklediği teklifleri bulabilmiş değil. 

Daily Mirror: "Beşiktaş bu Transfer için çok hevesli"

Bu da Beşiktaş'ın elini güçlendiriyor. Geçen sezon da sadece 13 maça çıkabilen Chamberlain’e Beşiktaş’ın ilgisi Daily Mirror’da da Haber olurken gazete “Beşiktaş bu Transfer için çok hevesli. Onu en yüksek maaşlı oyuncuları yapmak istiyorlar. Boşta bir oyuncu olması Beşiktaş için fırsat” yorumunda bulundu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Kariyerinde Southampton, Arsenal ve Liverpool formaları giyen İngiliz oyuncu, geçen sezon Merseyside ekibi ile çıktığı 13 maçta 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler