Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'a Aboubakar cevabı!

14.11.2023 - 15:52 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 17:43

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar hakkında ortaya attığı iddiaya cevap verdi. Aboubakar'ın avans istediğini doğrulayan kulüp, avansın verildiğini açıkladı.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'a Aboubakar cevabı!

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından geçici olarak göreve getirilen Burak Yılmaz, yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar'ın 4 ay sonraki alacağını istemesine karşın kulüpten bu yönde bir ödemenin olmaması nedeniyle maçlara çıkmadığını iddia etti.

Beşiktaş'tan cevap

Beşiktaş, Milliyet'e konuşan Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar hakkında ortaya attığı iddiaya cevap verdi. Siyah-Beyazlı kulüp, yayınladığı açıklama ile Aboubakar'ın istediği avansı alamadığı için maçlara çıkmadığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

"Aboubakar'ın forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır"

Yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Vincent Aboubakar ile ilgili olarak bugün basında yer alan iddia nedeniyle açıklama yapma gereği doğmuştur. Aboubakar'ın ileri vadeli ödemelerini talep edip, bu talebinin karşılanmamasından dolayı formasını giyemediği yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır. Aboubakar’ın Futbol A Takımımızın oynadığı son 4 karşılaşmada forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır" denildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Aboubakar gerçeği ortaya çıktı! "Ödeme olmayınca ağrıları başladı"
Habere Git

"Aboubakar'ın avans talebi üzerine ödeme yapılmıştır"

Açıklamanın devamında ise Aboubakar'ın daha önce bir avans talebinde bulunduğu doğrulanırken, bu talebin karşılandığı da eklendi. "Kulübümüzdeki tüm sporcuların, teknik kadroların ve personelin hakediş ödemeleri, zamanında ve düzenli olarak yapılmaktadır. Bununla birlikte oyuncularımızın, teknik kadroların ve personelin ihtiyaçları olması halinde Kulübümüzün imkanları dahilinde avans ödemesi de yapılmaktadır. Aboubakar'ın da bu doğrultudaki talebi üzerine yakın tarihteki oluşacak hakedişlerine mahsuben bir kereye mahsus olmak üzere aylar öncesinden kendisine ödeme yapılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, "Bu husus yakın zamanın da değil, aylar öncesinin konusudur. Futbolcunun acil oluşan ihtiyacını karşılamak için kulüpten alacağına mahsuben, oyuncunun huzuru da dikkate alınarak ödeme yapılmıştır. Kaldı ki bu miktar, çok da yüksek olmayan bir meblağdır" denildi.

Son olarak Beşiktaş Sağlık Kurulu Koordinatörü Tekin Kerem Ülkü’nün Vincent Aboubakar'ın sağlık durumu ile ilgili açıklaması eklendi. Ülkü, "Futbol A Takımımızın, Bodo/Glimt ile oynadığı müsabaka öncesinde ısınma esnasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden oyuncumuz Vincent Aboubakar’ın Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun bu yaralanma ile ilgili tedavisi sağlık ekibimizce sürdürülmektedir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş sözler! "Keşke gelmeseydim"
Habere Git

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 maça çıkan Vincent Aboubakar, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kamerunlu santrfor, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler