Beşiktaş, Depremzedeler İçin Bırakmam Seni Türkiyem Kampanyası Başlattı

10.03.2023 - 13:17 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 13:35

Beşiktaş, deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. Siyah-Beyazlı kulüp, Bırakmam Seni Türkiyem adında kampanya başlattı. Ahmet Nur Çebi lansmanda açıklama yaptı.

Beşiktaş, Depremzedeler İçin Bırakmam Seni Türkiyem Kampanyası Başlattı

AJANSSPOR HABER

6 Şubat'ta, Kahramanmaraş'ta meydana gelen feci depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Afet bölgesi için yardım kampanyaları başlatılırken, futbol dünyası bu kampanyaların ön saflarında yer aldı. Beşiktaş, depremzedeler için "Bırakmam Seni Türkiyem" adında bir kampanya başlattı.

6 bölgede 6 okul!

Bırakmam Seni Türkiyem kampanyası, bugün start aldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Başkan Çebi'nin yanı sıra Asbaşkan Serhan Çetinsaya ve Genel Sekreter Mehtap Ferah da katıldı. Kampanyada minimum 6 bölgeye 6 okul yapmak amaçlanıyor. Okulların yaz sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

 

Bırakmam Seni Türkiyem hesabı açıldı. 50 TL'lik bağışları BIRAKMAM yazarak 1903'e yollayabilirsiniz. Ayrıca https://www.birakmamseniturkiyem.org internet sayfasına giderek, kampanya hakkında detaylı bilgi ve bağış hesap numaralarını öğrenebilirsiniz.

"Unutmamalıyız, bırakmamalıyız"

Ahmet Nur Çebi, "Bu çok uzun süreli bir iştir. Unutmamalıyız, bırakmamalıyız. ‘Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyasıyla depremlerden zarar gören ailelere destek olmaya gayret edeceğiz. Beşiktaş olarak, sivil toplam örgütü olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz, durmayacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Play-off ve puan silmeyi tartışalım
Habere Git

Sözlerine devam eden Çebi, "Yardım kampanyaları ve destek çalışmaları amacına ulaşmıştır. Yeterli olmamıştır ama amacına ulaşmıştır. Stadımızın merkezi bir yerde olması nedeniyle bütün yardımseverlerin getirdiklerini teslim aldık. Günlerce bu operasyonlarımız devam etti. Her türlü imkanı bize sunan halkımızın verdiklerinin hepsini düzgün bir şekilde gerektiği yerlere ulaştırıyoruz. Yardımlarımızın sağlıklı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması bilmek huzurdu" dedi.

Ahmet Nur Çebi, "Taraftarlarımızın 'Çocuklar gülsün' kampanyası ile stadımızda yapmış oldukları, 4-5 milyar civarında izlenme gören bu kampanyamızın ne kadar faydalı olduğunu, Beşiktaş'ın da böyle bir hususta ön ayak olmasından dolayı gurur duyuyorum" diye konuştu.

"Kampanyayı bugün başlatıyoruz"

Hatay ziyaretinde gördüğü tablonun çok kötü olduğunu dile getiren Başkan Çebi, "Bu işin peşini bırakmamamız gerekiyor. Hatayspor'u ziyarete giderken çökmüş iki okulu gördükten sonra çocuklarımız için okul yapmamız gerektiği algısı oluştu. Bu kampanyayı bu sebeple başlattık. 'Omuz omuza' kampanyası ve 'Tek Yürek' kampanyasının içerisinde de bulunduk. Beşiktaşımız'ın oluşturduğu kampanyayı bugün başlatıyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Kayserispor Onur Bulut'a kumpas kurdu
Habere Git

Yönetim kurulundan 10 milyon TL

Başkan Ahmet Nur Çebi projeye yönetim kurulu olarak 10 milyon TL bağışladıkları açıkladı. Çebi, en az 6 bölgeye 6 okul yapmayı planladıklarını da söyledi.

Çebi'yi Hatay'da en çok etkileyen iki an

Deprem bölgelerinde ziyaretinde unutamadığı bir anısının sorulması üzerine Başkan Çebi, "Hatay'da sokak kapalıydı. Yanımızdaki arkadaş; 'Hemen çıkmalıyız. Yandaki bina her an çökebilir' dedi. O an ürperdiğimizi, paniklediğimi söyleyebilirim. Sürekli orada olan insanlar vardı, onların durumunu daha da iyi anlayabiliyoruz. Hatayspor tesislerine giderken yıkılan okulların manzarası da beni oldukça etkiledi. Oldukça korkuttu. Yardım projelerimizin öncelikli konusu çocuklar olduğu için öncelikli olarak icraatlarımızdan biri de okul oldu" dedi.

Ahmet Nur Çebi, "Lig devam ediyor, milli takımımızın müsabakaları var. Böyle bir süreç oluşturulabilir mi emin değilim. Diğer kulüplerimizin de bu konuda elinden geldiğini yaptıklarını biliyorum ama bu süreç nasıl olur bilmiyorum. Hazırlık döneminde yapılacak maçların gelirini yine depremzede vatandaşlarımıza yönlendirmeyi düşünüyoruz. Tüm kulüplerin bu şekilde hareket etmesi için de biz bunu bir teklif olarak önlerine sunmayı düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler