Beşiktaş'ta Sergio Ramos istifası!

22.08.2023 - 19:33 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 23:07

Son dakika | Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yönetici Serhan Çetinsaya, Sergio Ramos transferinden dolayı istifa etti. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Sergio Ramos istifası!

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta gündem stoper transferi. Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda hareket eden yönetim, gündemine yıldız savunmacı Sergio Ramos'u almış fakat bir süre sonra bu transferden vazgeçildiğini açıklamıştı. Sergio Ramos süreci, Beşiktaş yönetiminde istifa getirdi.

Cimbom görüşüyordu, Kartal ikna etti

Gazeteci Umut Eken'in haberine göre Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Sergio Ramos, Sarı-Kırmızılılar ile 16 milyon Euro bandında görüşmelerini sürdürüyordu. Devreye giren Beşiktaş, oyuncu ve ağabeyini 13 milyon Euro'ya ikna etti.

Çetinsaya tüm maliyeti üstlendi

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, transferde fazla para harcamak istemeyen Siyah-Beyazlı yönetimi ikna etti. Çetinsaya, Ramos transferinin tüm maliyetini şahsi olarak üstleneceğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek ve Ahmet Nur Çebi PFDK'ya sevk edidi
Habere Git

Ramos Çetinsaya'yı İspanya'ya davet etti

Yapılan görüşmelerin ardından prensipte anlaşma sağlanması üzerine Sergio Ramos cephesi, Serhan Çetinsaya'yı İspanya'ya davet etti.

Çetinsaya plan kurdu, Beşiktaş transferden çekildi

Serhan Çetinsaya İspanya'ya giderek Sergio Ramos ile birlikte Türkiye'ye dönme planını yaptı. Fakat bu sırada Beşiktaş, “Talisca ve Sergio Ramos transferlerini gerçekleştirmiyoruz” açıklamasını yaptı.

Çetinsaya ilk açıklamayı yaptı

Bu duruma kızan Çetinsaya, istifasını verdi. Genç yönetici gazeteci Ali Fuat Duatepe'ye yaptığı açıklamada, istifasının kabul edildiğini söyledi. Çetinsaya, "Sayın başkana istifa etmek istediğimi söyledim, kabul etti. Bu yol ayrılığıdır, fikir ayrılığıdır. Beşiktaş benim çocuklarıma mirasımdır. Maddi manevi kulübümün yanımda olmaya devam edeceğim. Konu Beşiktaş olduğunda para konuşmayı doğru bulmuyorum. Az önce dediğim gibi her zaman Beşiktaş’a hizmet etmeye hazırım" dedi.
 

Senin için hazırladığımız haberler