Beşiktaş, Lyanco Vojnovic'i Transfer Etmek İçin Girişimlere Başladı

24.06.2023 - 09:37 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 11:51

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteğiyle birlikte savunmaya transfer yapmak isteyen Beşiktaş gündemine Southampton forması giyen Lyanco Vojnovic'i aldı. Detaylar...

Beşiktaş, Lyanco Vojnovic'i Transfer Etmek İçin Girişimlere Başladı

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, önceliğini savunma hattına verdi. Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarını sürdürürken listede yer alan Lyanco Vojnovic ile görüşmeler yapmaya başladığı iddia edildi. Detaylar...

Adryelson transferi olmadı

UOL Esporte'nin haberine göre siyah-beyazlılar, Botafago'nun 25 yaşındaki savunmacısı Adryelson için teklifte bulunmuş fakat Brezilya ekibi teklifi kabul etmemişti. Siyah-Beyazlılar, Adryelson transferi olmaması sonrası rotayı İngiltere'ye çevirdi.

İkinci hedef Lyanco

ngiltere Premier Lig'de küme düşen Southampton'ın Brezilyalı savunmacısı Lyanco için teklif bulunduğu belirtilirken teklifin Southampton'ın istediği rakamların altında olduğu kaydedildi. Siyah-Beyazlılar, Lyanco'nu transfer etmek için hem oyuncu hem de kulüple görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Rusya'da darbe, Beşiktaş'ı da üzdü!
Habere Git

Lyanco'nun performansı

Lyanco İngiliz ekibiyle bu sezon 30 maçta görev aldı. Tecrübeli savunma oyuncusu gol ve asist katkısı üretemezken takımın en fazla süre alan oyuncusu olmayı başardı.

Şenol Güneş'in önceliği savunma transferi

Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlamasını yaparken teknik direktör Şenol Güneş, yönetimden öncelik olarak savunma hattına transfer istediği iddia edildi. Siyah-Beyazlı yönetim ise Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını savunma oyuncularına çevirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray istedi Almanlar kaptı!
Habere Git

Beşiktaş'ın Konferans Ligi rakibi belli oldu

Beşiktaş, KF Tirana - Dinamo Batumi maçının kazananı ile Konferans Ligi 2. Ön Eleme turunda karşı karşıya gelecek.  UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nun ilk karşılaşmaları 27 Temmuz, rövanşları ise 3 Ağustos'ta yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler