Yunanistan takımı Olympiakos Beşiktaş'ın radarındaki Renato Sanches'i transfer listesine aldı

19.01.2024 - 14:31 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 14:36

Beşiktaş, Roma'da kiralık oynayan PSG oyuncusu Renato Sanches'i radarında bulunduruyor. Siyah-Beyazlılar'a bu transferde Olmypiakos rakip oldu. Detaylar.

Yunanistan takımı Olympiakos Beşiktaş'ın radarındaki Renato Sanches'i transfer listesine aldı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de rakiplerinin arkasında kalan, UEFA Konferans Ligi'nde ise gruplardan çıkamayarak Avrupa'ya veda eden Beşiktaş yeni teknik direktörü Fernando Santos ile çıkışa geçmeyi planlıyor. Siyah-Beyazlılar'da Hasan Arat yönetimi, ara transfer dönemi çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal'ın radarında Renato Sanches var

Beşiktaş, radarına Serie A ekiplerinden Roma'da kiralık olarak forma giyen Renato Sanches'i aldı. Kartal, bonservisi Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de olan Portekizli yıldız ile ilgileniyor.

Olympiakos Renato Sanches için devrede

Sky Italia'da yer alan habere göre Yunanistan ekibi Olympiakos, Beşiktaş'ın da listesinde yer alan Renato Sanches'i gündemine aldı. Yunan takım Portekizli futbolcu ile ciddi şekilde ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Karagümrük sözleşmeyi feshetti! Beşiktaşlı futbolcu adım adım Sivas'a
Habere Git

Benfica'da yıldızlaştı, 35 milyon Euro'ya Bayern'e gitti

Benfica altyapısından yetişen 18 Ağustos 1997 doğumlu Portekizli orta saha, 2015'te profesyonel oldu. Benfica'da ve Portekiz Milli Takımı'nda yıldızını parlatan Sanches, 2016 yazında 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu. 

PSG Sanches için 15 milyon Euro ödedi

Bayern Münih döneminde İngiliz kulüplerden Swensea'ye kiralanan Renato Sanches, 2019'da 20 milyon Euro'ya Lille'e transfer oldu. 3 yıl sonra 15 milyon Euro karşılığında Paris Saint Germain'in yolunu tutan Sanches, bu sezon başında 1 milyon Euro kiralama bedeli ile Roma'ya imza attı. Sanches sezon sonunda PSG'ye geri dönecek.

Renato Sanches'in bu sezonki performansı

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Renato Sanches, bu sezon Roma ile 9 maça çıkabildi. Portekizli orta saha 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki futbolcu 2 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler