Beşiktaş yeni transferine bu akşam kavuşuyor! Geliş saati belli oldu

12.08.2024 - 15:04 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 15:23

Son dakika transfer haberleri. Beşiktaş'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Cher Ndour, bu akşam saat 20.55’te Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacak...

Beşiktaş yeni transferine bu akşam kavuşuyor! Geliş saati belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan Beşiktaş, yeni transferine bu akşam kavuşuyor.

Cher Ndour bu akşam geliyor

Siyah-Beyazlı takımın transfer görüşmelerini sürdürdüğü PSG'nin merkez orta saha oyuncusu Cher Ndour'un, bu akşam saat 20.55’te Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacağı belirtildi. Beşiktaş ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşan yıldız futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imzayı atacak.

PSG kariyeri

12 Temmuz 2023 tarihinden bu yana PSG forması giyen Ndour, görev aldığı 4 maçta 1 gol kaydetti. Başarılı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

Hasan Arat, PSG ile görüşmüştü

Bilindiği üzere Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde PSG ile bir görüşme yaptığını açıklamıştı.

Arat açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"PSG ile bir görüşme yaptım, o görüşmede de bunu net bir şekilde gördüm. Beşiktaş bununla gurur duymalı. Taraftarları heyecanlandıran çok önemli transferler yaptık. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon geçmesini umut ediyoruz. Yolumuz açık, şansımız bol olsun."

Senin için hazırladığımız haberler