Beşiktaş teknik direktörü belli oluyor!

21.03.2022 - 20:45 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 00:25

Beşiktaş yönetiminin yeni teknik direktör için yaptığı zirveden karar çıkmadı. Yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında teknik direktör belli olacak.

Beşiktaş teknik direktörü belli oluyor!

Kartal Yiğit - AJANSSPOR

Bugün Vodafone Stadyumunda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı toplantısının ardından teknik direktör kararı çıkmadı. Çebi ve idarecilerin yarın tekrar bir araya gelerek yeni hocayı belirleyecekleri öğrenildi.

Kazancı Ismael ile anlaştı

Sportif direktör Ceyhun Kazancı, son olarak Valerien Ismael ile anlaştı. Kazancı, en son Championship'te West Bromwich'i çalıştıran ve kısa süre önce görevinden ayrılan Fransız çalıştırıcı ile anlaşma noktasına gelirken başkan Ahmet Nur Çebi'nin kararı bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Anderson Talisca'dan Beşiktaş paylaşımı!
Habere Git

İki isim gündeme geldi

Yarın yapılacak olan toplantıya tüm yöneticilerin katılacağı belirtilirken, Ahmet Nur Çebi'nin de birçok yöneticiye söz hakkı vereceği ifade edildi. Valerine Ismael ve İbrahim Üzülmez isimleri masaya yatırılacak. Beşiktaş'ın yeni hocasının yarın belli olması bekleniyor. 

Ismael mi Üzülmez mi?

Birincisi Valerien Ismael, ikincisi ise İbrahim Üzülmez. Siyah beyazlı yönetim ya 1+1 sözleşme seçeneğiyle Fransız teknik adamı tercih edecek veya “Sezon sonuna kadar İbrahim Üzülmez” diyecek.

Üzülmez demek Güneş demek!

Yönetimin tercihini Üzülmez’den yana kullanması halinde gelecek sezon takımın başına Şenol Güneş’in geçmesi olasılığı da çok güçlenecek. Çünkü Ajansspor daha önce duyurduğu haberde Üzülmez’in Güneş’in yardımcısı olarak gelecek sezon takıma gelebileceğini belirtmişti.
 

Senin için hazırladığımız haberler