Anderson Talisca'dan Beşiktaş paylaşımı!

21.03.2022 - 20:19 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 20:31

Suudi Arabistan'da Al Nassr forması giyen Portekizli Anderson Talisca evinden yaptığı sosyal medya paylaşımında 94 numaralı Beşiktaş formalı pozunu paylaştı

Anderson Talisca'dan Beşiktaş paylaşımı!

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Gerekirse sırtımda taşır getiririm" dediği Anderson Taliscan için transfer iddiaları gündeme gelmişti. 

Beşiktaş formalı fotoğrafı

Siyah beyazlı futbolseverlerin çok sevdiği ve Suudi Arabistan'da futbol hayatını sürdüren Talisca'dan bir Beşiktaş paylaşımı geldi. Ünlü futbolcu Instagram hikayesinde evinin duvarında asılı olan 94 numaralı Beşiktaş formalı fotoğrafını paylaştı. Talisca'da bu fotoğrafıyla siyah beyazlılar ile geçirdiği günleri unutmadığını gösterdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ta teknik direktör zirvesi başladı! Ya Ismael ya Üzülmez
Habere Git

Beşiktaş kariyerinde 37 gol 14 asist

Suudi Arabistan'da Al Nassr'da 8 milyon Euro kazanan Talisca için Beşiktaş iddiaları gündeme gelse de siyah beyazlılar bu yüksek ücreti ödeme konusunda zorluk çekebilir. Talisca 80 resmi maça çıktığı Beşiktaş formasıyla 37 gol, 14 asistlik bir performansa imza atmıştı. Anderson Talisca'nın kariyerindeki toplam gol sayısı ise 284 resmi maçta 116 gol. toplamda da 37 asisti var.

Senin için hazırladığımız haberler