CANLI | London Lions - Beşiktaş BOA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (Maç linki)

10.04.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 10.04.2024 - 15:29

Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı tarihinde ilk Avrupa şampiyonluğunu kazanmak için bu akşam FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında İngiltere'nin London Lions ekibiyle karşılaşacak. Detaylar haberimizde...

CANLI | London Lions - Beşiktaş BOA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (Maç linki)

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, İstanbul'da 75-68 kazandığı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali ilk maçının rövanşında bu akşam İngiltere'nin London Lions kulübüne konuk olacak. Siyah beyazlılar 7 sayılık avantajını da kullanıp tarihindeki ilk Avrupa kupası şampiyonluğuna ulaşmak istiyor. 

Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı

Karşılaşmanın oynanacağı Copper Box Arena'da başantrenör Aziz Akkaya yönetimindeki antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi. Bir saat süren idmanda oyuncular, şut çalışması yaptı, ardından siyah-beyazlı ekip maç saatini beklemek için konaklayacağı otele döndü.

London Lions - Beşiktaş BOA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

London Lions ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadele, TSİ 21.00'de başlayacak. Başkent Londra'nın Copper Box Arena Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmada Belçika'dan Geert Jacobs, İspanyol Yasmina Alcaraz ve Bulgar Ventsislav Velikov hakem üçlüsü görev yapacak. 

Beşiktaş BOA'nın London Lions ile karşılaşacağı maç, TRT Spor Yıldız'ın yanı sıra FIBA youtube kanalından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

 

Senin için hazırladığımız haberler