Emre Belözoğlu, Başakşehir Geleceğiyle İlgili Kararı Verdi! Avrupa...

11.06.2023 - 22:10 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 00:04

Medipol Başakşehir'in Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'ye mağlup olduğu maç sonrası Teknik Direktör Emre Belözoğlu açıklamalar yaptı. Detaylar.

Emre Belözoğlu, Başakşehir Geleceğiyle İlgili Kararı Verdi! Avrupa...

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşılaştığı Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü. 

Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Maça çok kötü başladık"

Karşılaşmaya çok kötü başladıklarını söyleyen Belözoğlu, "Maça çok kötü başladık. Sanki hiçbir şey çalışılmamış gibi bir dönemle karşımıza çıktı. Olsun, oyuncularımın hepsinin canı sağ olsun. Buraya kadar getirdiler. Buraya gelene kadar 3 tane Türkiye Kupası'nı kazanmış takımı eleyerek geldiler. Bugün finali oynamak belli anlamda geride kaldığımızı gösterdi. Finalde bugün Fenerbahçe değil de başka bir takım da olsa bence, eğer oyuna yine böyle başlasaydık yine geride kalırdık.

İlgini Çekebilir
Kupa hasreti bitti, Koç da siftah yaptı
Habere Git

"Ben takımım ve kendi adıma üzgünüm"

Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Merkezde 2 tane top kaptırdık ve golü yedik ki Fenerbahçe bu anlamda çok iyi takım. Çalıştığımız konulardı ama bugün futbol bazen böyle karşınıza çıkabiliyor. Sorumlular oyuncu üzerinden değerlendirilmemeli. 55 tane maç oynadılar, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ben takımım ve kendi adıma üzgünüm. Ama yapacak bir şey yok. 

"Oyuncu grubum yoruldu"

Bunlardan ders alarak yolumuza devam edeceğiz. Oyuncular da bir daha ne zaman finale oynayacaklar kendi içlerinde değerlendirirler. Benim açımdan bakıldığında üzüntü verici bir durum oldu. Fenerbahçe'yi tebrik ederim. 55 maç, deprem, Dünya Kupası... Benim oyuncu grubum yoruldu. Son maçlarda bunu toparlamıştık ama finalde de gördük ki daha 35. saniyede bu hatayı yapabiliyorsak bu bir yorgunluk ve kırılganlık işaretidir. Olsun. Hatalar olacak. Sorumluluk bizim. Bugün bizden daha kazanmayı hak etti Fenerbahçe.

"Hedefim Avrupa'da teknik direktörlük yapmak"

Benim Başakşehir ile bildiğim kadarıyla sözleşme imzalarken hiç bakmadım ne kadar. Bir sene daha sözleşmem var diye biliyorum. Ben buradayım. Başkan Göksel Gümüşdağ ile gerçekten çok yakın bir ilişkim var. Ben başkanla konuşmadan kendimle ilgili hiçbir karar almadım. Ama benim hedefim Allah nasip ederse Avrupa'da teknik direktörlük yapmak. Bazı takımların isimleri geçiyor, bunlar tamamen yalan. Bir takımı çalıştırırken bir kulüple görüşecek biri değilim. Bir sene daha sözleşmem var. Başkanla konuşmadan kendimle alakalı karar vermem" dedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Emre Belözoğlu, İngiltere'ye gidiyor
Habere Git

Hull City gündemde

Bilindiği üzere, geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğumuz özel haberde, Türk medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Hull City kulübünün başına Belözoğlu'nu getirmek için çalışmalara başladığını duyurmuştuk. İlgili haberi okumak için tıkla.

Senin için hazırladığımız haberler