Bayern, Galatasaray maçı için İstanbul'a 5 eksikle geliyor

23.10.2023 - 14:19 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 14:28

Şampiyonlar Ligi üçüncü hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Bayern Münih, 5 eksikle İstanbul'a geliyor.

Bayern, Galatasaray maçı için İstanbul'a 5 eksikle geliyor

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının üçüncü haftası başlıyor. Turnuvada mücadele eden tek Türk takımı Galatasaray, A Grubu'nda Almanya temsilcisi Bayern Münih'i yarın saat 19.45'te konuk edecek.

Bayern Münih'in Galatasaray maçı kadrosu

Son kez mevcut formatla düzenlenecek turnuva öncesi Bayern Münih'in Galatasaray maçı kadrosu belli oldu. Alman devinde beş isim kadroda yer almadı. 

Bayern Münih'te Mainz maçında elinde kırık meydana gelen Leon Goretzka ameliyat oldu ve bir süre sahalardan uzak kalacak. Goretzka, Galatasaray'a karşı oynayamayacak. 

Galatasaray'da ayrıca uzun süredir sakatlığı devam eden kaleci Manuel Neuer'in yanısıra Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro da kadroda yer almadı. 

Filistin paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakılan Faslı sağ bek Mazraoui, İstanbul kafilesinde yer aldı. 

Bayern Münih kaç maçtır yenilmiyor?

Şampiyonlar Ligi gruplarında 36 maçtır yenilmedi. Alman devi bu maçlarda 33 galibiyet elde etti sadece üç maçtan beraberlikle ayrıldı. Grup maçlarında üst üste 15. maçını da kazanan Bayern Münih, bu alanlarda Avrupa'da rakipsiz. Kulüp mottoları "Weiter, immer weiter!" (Her zaman devam et) olan Bayern, Galatasaray karşılaşmasında alacağı galibiyetle de rekorunu geliştirmek amacında.

İlgini Çekebilir
Yenilmezler'in sahnesi! Bayern Münih- Galatasaray...
Habere Git

Bayern Münih'in Galatasaray kadrosunda şu isimler bulunuyor

Senin için hazırladığımız haberler