Başakşehir'de Berkay Özcan: “EURO 2024'te forma giymek istiyorum"

04.01.2024 - 13:52 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 13:55

Başakşehir’de forma giyen Berkay Özcan, Almanya’da gerçekleştirilecek EURO 2024’e dair hedeflerini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Başakşehir'de Berkay Özcan: “EURO 2024'te forma giymek istiyorum"

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir’de forma giyen Berkay Özcan, kendisi ve takımı adına ilk yarı performansı ile ligin ikinci bölümündeki hedeflerinin yanı sıra 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilecek EURO 2024’e dair beklentileri hakkında İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklamalarda bulundu.

"Son 4 maçın 3’ünü kazandık"

Sezonun ilk yarısının kendileri adına beklediklerinin çok altında geçtiğini dile getirerek sözlerine başlayan Berkay Özcan, “Bizim hedeflerimiz daha yukarılarda. Sıkıntılı dönemler yaşadık ilk başlarda. Sonlara doğru takım olarak daha iyi gidiyoruz. Son 4 maçın 3’ünü kazandık. Daha iyi bir hava yakaladık. Umarım ikinci yarı bu havayla beraber, bu pozitiflikle istediğimiz yere kadar gideriz” şeklinde konuştu.

"Hedefimiz Avrupa kupalarına katılabilmek”

Sezon sonunda ligi kaçıncı sırada bitirmeyi hedefledikleriyle ilgili de Özcan, “Tabii sezon sonunda hedefimiz Avrupa kupalarına katılabilmek. Ligi ilk 5’te bitirmek istiyoruz. Geçen sene zaten Konferans Ligi’nde oynadık” cümlelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Flaş Süper Kupa iddiası! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye sormuş...
Habere Git

"Gittiğimiz yere kadar gidebiliriz"

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın doğduğu ülke olan Almanya’da düzenlenmesiyle alakalı hislerini de açıklayan Berkay Özcan, “Orada olması bizim için tabii ki ayrı bir duygu. Arkadaşlarımız, ailemiz var. Almanya’da olması bizim için çok güzel bir şey. Bir de şampiyonaya gidiyor olmamız da çok güzel ve gurur verici. İnşallah orada da güzel sonuçlar alıp, gittiğimiz yere kadar gidebiliriz” dedi.

“Türk futbolcuların hepsi milli takımla orada olmak ister"

A Milli Futbol Takımı formasını Avrupa şampiyonasında yeniden giymeği çok istediğini aktaran 25 yaşındaki futbolcu, “Türk futbolcuların hepsi milli takımla orada olmak ister. Ben de tabii öyle olsun isterim. Benim için oradaki duygu, arkadaşlarım ve ailem olduğu için, doğup büyüme orası olduğu için, orada olmam önemli. İnşallah ben de ligin geri kalanında üstüne koyarak, takımla beraber iyi sonuçlar alıp, tekrar milli takıma seçilip oraya gidebilirim” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler