Başakşehir'de Erdinç Sözer'den Ankaragücü Maçı Sonrası Penaltı Yorumu

01.04.2023 - 19:27 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 19:31

Süper Lig’in 27’nci haftasında Ankaragücü’nü sahasında 1-0 mağlup eden Başakşehir'de teknik sorumlu Erdin Sözer, maçtaki penaltı pozisyonu hakkında konuştu.

Başakşehir'de Erdinç Sözer'den Ankaragücü Maçı Sonrası Penaltı Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer değerlendirmelerde bulundu.

"Mücadelenin karşılığını aldık"

Sözer, “Takımı tebrik etmek isterim. 6 maçtır galibiyet alamamıştık. Bugün kazanmak için çıktık. Çok önemli bir durum. Ligin son dönemine geldik. Bugünkü maç geleceği de gösterdi. İlk devre güzel pozisyonlar çıkartmaya çalıştık. İkinci devre topu daha çok rakibe verdik. Son anda rakip her şeyi öne atınca tehlikeli geldiler. Biz çok güzel mücadele verdik. Mücadelenin karşılığını aldık.” şeklinde konuştu.

Erdinç Sözer'den penaltı pozisyonu yorumu

Maçtan sakatlanarak çıkan Serdar Gürler'in durumunun doktorların raporu sonrası bakacaklarını söyleyen Sözer, penaltı pozisyonu için de şunları söyledi:

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas: "Bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyoruz"
Habere Git

"Tek bir karar olmalı. Memnun değiliz"

“Haklı bir şekilde itirazımız oldu. Verilmeyen penaltı haksızlık hissediyoruz, üzgünüz. Bugün yüzde yüz penaltı, kol dışarıda top değişiyor. Tek bir karar olmalı. Memnun değiliz, inşallah gelecek maçlarda bu durum daha net değişir.”

Ne olmuştu?

Karşılaşmanın 79'uncu dakikasında Başakşehir'de futbolcular penaltı itirazlarında bulundu. Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen bu pozisyonda oyunu devam ettirdi. VAR incelemesinin ardından hakemi pozisyonu izlemesi tavsiyesi geldi.

Abdulkadir Bitigen pozisyonu VAR'da izledikten sonra kararını değiştirmedi. Oyun kaldığı yerden devam etti.

Başakşehir 4 maç sonra kazandı

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig'deki 4 maçlık galibiyet hasreti sona erdi. Turuncu-lacivertliler gelecek hafta Sivasspor'a konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler