MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, Başakşehir Yenilgisi Sonrası Konuştu

01.04.2023 - 19:16 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 19:20

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Başakşehir’e 1-0 kaybeden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonu değerlendirmede bulundu.

MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, Başakşehir Yenilgisi Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Ankaragücü'nü konuk etti. Süper Lig'de 6 yıl sonra ilk kez teknik direktör olarak görev yapan Tolunay Kafkas, ilk maçından mağlup ayrıldı. 

Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

"Belirli ezberleri var"

Mağlubiyete rağmen iyi bir oyun ortaya koyduklarının altını çizen Kafkas şöyle konuştu:

"Oyunun geneline baktığınızda oyunu forse etmeye çalışan bir MKE Ankaragücü vardı. Başakşehir, iyi bir hocaya ve kadroya sahip. Belirli ezberleri var. Biz geçişlerde sıkıntı çektik, ikinci yarı tamamen oyunun hakimiyeti bize döndü.

"Bu durumdan kurtulmak istiyoruz"

Pres konusunda karışıklık yaşadık, Mahmut'un oyun kurması zaman zaman bizi zora soksa da tehlikeli pozisyon vermedik. Penaltı kaçar, bunlara değinmiyorum. Yavaş yavaş camiaya layık bir oyun anlayışıyla bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyoruz. İçeride 6 maçımız var, kazanabileceğimiz tüm maçları kazanmak istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas, 'Süper' dönüş yapamadı
Habere Git

Tolunay Kafkas, 6 yıl sonra yedek kulübesinde

Ankaragücü'nde milli arada sözleşme imzalanan teknik direktör Tolunay Kafkas, ilk maçına Başakşehir deplasmanında çıktı. Tolunay Kafkas böylece 6 yıl aranın ardından Süper Lig'e dönmüş oldu. 54 yaşındaki teknik adam son olarak kulüp düzeyinde Akhisar Belediyespor'u çalıştırmıştı.

Başakşehir ligde gelecek hafta Sivasspor'a konuk olacak. MKE Ankaragücü ise İstanbulspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler