Barcelona'ya UEFA'dan Ceza Aldıran İsak Vural Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

26.02.2022 - 21:08 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 21:32

Barcelona'nın UEFA regülasyonunun dışında yaşı küçük oyuncuları transfer ettiği için aldığı cezada rol oynayan İsak Vural Fenerbahçe altyapısına transfer oldu.

Barcelona'ya UEFA'dan Ceza Aldıran İsak Vural Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Geleceğin büyük yeteneklerinden biri olarak gösterilen ve üç yıl önce Barcelona'ya verilen cezada rol oynayan İsak Vural'ın yeni adresi Fenerbahçe oldu.

Barcelona'da antrenmanlara çıktı

TFF amatör lisanslarında İsak Vural'ın ismi Fenerbahçe'ye transfer olmuş olarak gözüküyor. Küçük yaşına rağmen yeteneğiyle adından söz ettiren İsak Vural, bir süre Barcelona altyapısında antrenmanlara çıkmış, ancak Vural ailesine ikamet imkanı sağlanamadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

Babası Türk, annesi Norveçli

Barcelona'nın ardından Benfica ile anlaşan İsak Vural, Portekiz ekibinden ayrılarak, taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye imza attı. İsak Vural'ın babası Türk, annesi ise Norveçli.

Barcelona'dan ayrılmak zorunda kaldı

İsak Vural 12 yaşındayken, Barcelona tarafından altyapıya alındı; ancak UEFA yabancı ülkelerden gelen küçük yaştaki çocukları ailelerinin İspanya'da ikâmetini sağlamadan transfer ettiği için Katalan kulübüne soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda Barcelona, transfer yasağı cezası aldı.

İlgini Çekebilir
Olay sözler: Trabzonspor, Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı!
Habere Git

Koray Palaz: Büyük yetenek

Oyuncu ve oyuncunun ailesini çok iyi tanıyan teknik direktör Koray Palaz, daha önce Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "İsak büyük bir yetenek. Bence gelecekte bir futbol yıldızı olacak. Bizim federasyonumuz bu oyuncuya kayıtsız kalmamalı, hemen Milli takımlara çağırmalı. Şu anda İsak'ın İsveç, Portekiz, Norveç ve Türk Milli Takımları'nda oynama şansı var. Bu fırsatı kaçırmamalıyız. Onu, Türk Milli Takımları'na kazandırmalıyız."

Senin için hazırladığımız haberler