Real Madrid - Barcelona: 91-86 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

26.01.2023 - 22:44 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 23:28

THY EuroLeague'de, uzatmaya giden El Clasico Real Madrid'in oldu. Real, Katalanlar'ı 91-86 yendi. İşte maç sonucu, periyotlar ve maçın yazılı özeti...

Real Madrid - Barcelona: 91-86 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague, El Clasico'ya sahne oldu. Real Madrid ile Barcelona, WiZink Center'da karşı karşıya geldi. Real Madrid, geriden geldiği maçı kazanmayı başardı. Bitime 4 dakika kala ilk kez öne geçen Madrid temsilcisi, Katalanlar'ı uzatmada 91-86 devirdi.

Maça iyi başlayan Barça oldu

Barcelona, Real Madrid deplsamanında maça iyi başlayan taraf oldu. Katalan takım, rakip potaya 20 sayı gönderirken, kendi potasında ise 16 sayı gördü.

İkinci çeyrekte değişen olmadı

Taraflar maçın ikinci çeyreğinde, ilk periyoda benzer bir oyun sergiledi. Real Madrid, mücadelenin başında olduğu gibi 16 sayıda kaldı. Konuk ekip Barcelona ise 19 sayı atarak soyunma odasına 7 sayı önde girdi.

İlgini Çekebilir
Mersin Yenişehir, DVTK Hun-Therm'i 1 sayı farkla devirdi
Habere Git

Barça kaçtı, Real kovaladı

Barcelona, soyunma odasından dönüşte de Real Madrid karşısındaki üstünlüğünü korudu. Real, kendi sahasında üçüncü çeyreği 18 sayıda tamamladı. Barcelona ise 20 sayı kaydedererek, son bölüme 9 sayılık avantajla girdi.

Llull coştu, Real döndü

El Clasico, adına yakışır bir mücadeleye sahne oldu. Real Madrid, Sergio Llull'un direksiyona geçmesi ile reaksiyon gösterdi. Real Madrid, bitime 4 dakika kala rakibini yakaladı. Real, skoru 69-67 yaparak zorlu karşılaşma boyunca ilk kez öne geçmeyi başardı. Llull'un üst üste sayıları, Madrid ekibini ateşledi.

Barça seri yakaladı, Real bırakmadı

Sergio Llull'un etkili performansının ardından Barcelona 6-0'lık seri yakaladı. Fakat Real Madrid ilerleyen bölümde tekrar rakibini yakalamayı başardı. Bitime 22 saniye kala skorda 73-73 eşitlik oluştu.

İlgini Çekebilir
2 gün sürecek maçta Fenerbahçe'nin rakibi Galatasaraylı yıldız!
Habere Git

Real'i taşıdı, maçı taşıyamadı! El Clasico'da uzatma

Son hücumu Llull ile yapmayı hedefleyen Real Madrid, parkedeki en sıcak ismine güvendi. Fakat Llull, el yakan topu iyi kullanamadı. İkili savunmayı karşısında gören Llull, hatalı yürüme yaptı. Oyunun durması ile Barcelona mola aldı ve koç, hücum çizdi. Son hücumda önce topu kenardan oyuna sokmayı başaramayan Katalanlar, savunma müdahalesine takıldı. 1.8 saniye kala tekrar oyuna başlayan Barça, sayı bulamadı ve El Clasio uzatmaya gitti.

Real uzatmada güldü

Maçın son periyodunda ivme yakalayan Real Madrid, iyi oyununu uzatmaya da taşıdı. El Clasico'da uzatma bölümü nefes kesti. Ev sahibi Real, ezeli rakibi önünde büyük bir bölümünü geride götürdüğü maçı 91-86 kazanmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler