Euroleague'de Fenerbahçe Beko Asvel'in Konuğu Oluyor

26.01.2023 - 18:33 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 19:07

Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Fransa'da Asvel'in konuğu oluyor. Sarı lacivertlilerde hedef galibiyet serisini sürdürmek. İşte maç öncesinde öne çıkan detaylar...

Euroleague'de Fenerbahçe Beko Asvel'in Konuğu Oluyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe bu gece Astroballe'de Asvel'in konuğu olacak. Temsilcimiz ligin üst sıralarında kalmak için Fransa deplasmanından galbiyetle dönmek istiyor.

Şeytanın bacağı kırıldı

Fenerbahçe'de kasım sonunda sakatlıklarla başlayan karanlık dönem son buldu. Scottie Wilbekin, Jonathan Motley, Dysahwn Pierre gibi oyuncuların eksikliğinde Euroleague'de 5 maç üst üste kaybeden sarı lacivertlilerde şeytanın bacağı 18. haftada uzatmalarla kazanılan Panathinaikos maçında kırıldı. 

Hedef 4'te 4

Panathinaikos maçında uzatmada direnci kırılmayan ve galibiyeti hanesine yazdıran Fenerbahçe sonrasında Bayern Münih ve Monaco gibi zorlu rakipleri de alt ederek 3 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Sarı lacivertliler bugün Fransa deplasmanında da zafer elde ederek serisini 4 maça çıkarmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de geri sayım bitti! Bjelica dönüyor
Habere Git

Formül ligin ilk yarısıyla aynı

Euroleague'de sezonun ilk 12 maçında 10 galibiyet alan Fenerbahçe zirveye kurulmuştu. Bu 12 mücadelede kendinden zayıf rakiplere karşı hedef olarak nitelendirilebilecek maçların hepsini kazanan Fenerbahçe'de zirveden kopmamak ve olası kayıplarlara kredi oluşturmak için formül aynı.

Asvel büyüklerin başına iş açıyor

Euroleague'de 20 maç sonunda aldığı 7 galibiyetle 15. sırada bulunan Asvel'in maç karnesi büyük takımları endişelendirecek cinsten. Lyon kenti temsilcisi bu sezon Olympiakos, Barcelona, Partizan, Baskonia gibi kaliteli ekipleri mağlup etmeyi başardı.

Asvel'in yeni yıldızı Galatasaraylı Dee Bost

Asvel, Galatasaray Nef'in yıldız gardı Dee Bost ile aralık ayında başladığı görüşmeleri nihayetlendirerek geçtiğimiz haftalarda transferi tamamlamıştı. Geçen hafta Asvel'in kazandığı Olimpia Milano maçında ilk kez parkeye çıkan Bulgar gard 5 sayı, 5 asist, 2 top çalma ile karşılaşmayı tamamladı. Galatasaray'da forma giydiği neredeyse 2 sezonda gerek performansı gerekse saha dışı tavırlarıyla taraftarın sevgilisi olan oyuncunun ayrılığı üzüntüyle karşılandı.

İlgini Çekebilir
Baskonia eski Fenerbahçeli'nin biletini kesti!
Habere Git

Eski dost De Colo'da parkede

2019-2022 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Fransız yıldız Nando De Colo'da bugün asvel forması ile sahada olacak. De Colo, CSKA Moskova ile Avrupa'nın tozunu attırdıktan sonra Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Burada koç krizinin baş gösterdiği döneme denk gelen 35 yaşındaki oyuncu Euroleague'de başarız geçen sezonların bir parçası olsa da, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'Nin Anadolu Efes karşısında kazandığı Basketbol Süper Ligi zaferinde kritik bir rol oynadı.

Fenerbahçe - Asvel maçı hangi kanalda

Gecenin kapanış seansında başlayacak olan Asvel-Fenerbahçe Beko karşılaşması saatler 23.00'ı gösterirken S Sport ve S Sport+ ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler