Mario Balotelli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "One Minute" videosunu paylaştı!

22.10.2023 - 12:41 | Son Güncellenme: 22.10.2023 - 12:51

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da oynayan Mario Balotelli, Instagram hikayesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "One Minute" videosunu paylaştı. Detaylar...

Mario Balotelli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "One Minute" videosunu paylaştı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, İsrail'in Gazze'deki Filistin halkına yönelik saldırıları ile ilgili flaş bir paylaşımda bulundu.

Erdoğan'ın "One Minute" videosunu paylaştı

İtalyan yıldız sosyal medya hesabı Instagram hikayesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "One Minute" videosunu paylaştı. 

Erdoğan'ın 'one minute' çıkışının üzerinden 14 yıl geçti

Erdoğan'ın 'one minute' çıkışının üzerinden tam 14 yıl geçti. Peki neler yaşanmıştı? Gelin hep birlikte hatırlayalım...

İsviçre'nin Davos kasabasında 29 Ocak 2009'da Dünya Ekonomik Forumu (WEF) kapsamında düzenlenen "Gazze: Ortadoğu'da Barış Modeli" başlıklı panele Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da davet edilmişti.

Panele Erdoğan'ın yanı sıra dönemin İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Mun da katılım sağladı.

İlgini Çekebilir
Feghouli: "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ne gerekiyorsa en iyisini yapacaktır"
Habere Git

Panelde, Peres'in Gazze saldırılarını meşrulaştıran sözleri ve diplomatik sınırları ihlal eden davranışlarıyla moderatör Washington Post yazarı David Ignatius'ın taraflı tutumu karşısında Erdoğan tepkisini gösterdi.

Erdoğan'dan "one minute" çıkışı

Peres'in Türkiye'ye ve Filistinlilere yönelik suçlamalarına cevap vermek isteyen Erdoğan'nın konuşması moderatör tarafından kesilmeye çalışılmış, Erdoğan da Ignatius'a dönerek "one minute" diyerek, kendisine müdahale edilmemesi uyarısında bulundu.

Erdoğan'dan Peres'e: "Öldürmeyi çok iyi bilirsiniz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Peres'e yüksek sesle hitap ederek, "Sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum." sözleri hafızalara kazındı.

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe'den de İsmail Yüksek'ten de özür dilerim"
Habere Git

Paneldeki çifte standarda tepki gösteren Erdoğan, "Davos benim için bitmiştir." diyerek oturumu terk etmiş, salonda bulunan dinleyiciler Erdoğan'ı alkışlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler