Galatasaraylı Yıldız Ayrılmak İstiyor | Transfer Haberleri

19.03.2023 - 10:04 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 10:22

Adana Demirspor'da geçirdiği harika sezonun ardından Süper Lig ekibi Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün'ün sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Galatasaraylı Yıldız Ayrılmak İstiyor | Transfer Haberleri

Adana Demirspor'da gösterdiği müthiş performansla Galatasaray'a geri dönen ve burada forma şansı bulmakta zorlanan Yunus Akgün'nün, düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Hem yeni sezonun kadrosu hem de mevcut kadrodaki oyuncuların geleceğiyle ilgili yoğun mesai harcayan Galatasaray'da takımın yıldız ismi flaş bir karar aldı.

Yunus Akgün, Okan Buruk'un gözünden düştü

Sezonun ilk haftalarında ilk 11'in vazgeçilmez ismi olan Yunus Akgün, ilerleyen haftalarda hocasının gözünden düşmüştü.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan futbolculara mesaj: "Gerekli dersleri alacağız"
Habere Git

Akşam'da yer alan habere göre; Adana Demirspor'da geçirdiği harika sezonun ardından Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün'ün sezon başında da transferi gündeme gelmişti. Avrupa'dan bazı takımların ciddi şekilde ilgilendiği Yunus Akgün takımda kalmıştı.

Ayrılığı gündemde

Düzenli forma giymek isteyen ve gerek yurt içi gerekse yurt dışında birçok talibi olan Yunus Akgün'ün Galatasaray'dan ayrılabileceği konuşuluyor.

Yunus teklifleri değerlendirme kararı aldı

Son haftalarda iyice gözden düşen Yunus Akgün'ün sezon sonunda kendisine gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi. Son olarak Antalyaspor'a transferi gündeme gelen Yunus Akgün'ün önceliği ise Avrupa.

İlgini Çekebilir
Dele Alli için flaş iddia!
Habere Git

İtalyan ve Fransız ekiplerinin kıskacındaki Yunus Akgün için gelecek tekliflerin Galatasaray'ın beklentilerini karşılaması durumunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Taraftar ikiye bölündü

Sarı-Kırmızılı taraftarların bir kısmı bu kararı onaylarken, bazı futbolseverler de yabancı kuralını da düşünerek kararın yanlış olduğunu belirtiyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon lig ve kupada 21 maça çıkan Yunus Akgün 1 gol, 3 asistlik katkı verdi. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu toplam ise 1.098 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, milli araya moralli girmek istiyor! Rakip Alanya...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler