Beşiktaşlı Dele Alli İçin Flaş İddia

19.03.2023 - 08:57 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 09:06

Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve kadro dışı bırakılan İngiliz yıldız Dele Alli için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Beşiktaşlı Dele Alli İçin Flaş İddia

Beşiktaş'ta göstermiş olduğu performansla Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılan İngiliz oyuncu Delle Alli için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Dele Alli İngiltere'ye gitti

Şenol Güneş'in milli ara nedeniyle takıma verdiği izni fırsat bilen 26 yaşındaki on numara İngiltere'ye uçtu.

Önünde 4 seçenek var

Skorer'in derlediği ve İngiliz basınından Daily Express'in haberine göre; Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği Dele Alli'nin önünde 4 seçenek bulunduğu ortaya çıktı. Beşiktaş'ın Dele Alli'nin satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan futbolculara mesaj: "Gerekli dersleri alacağız"
Habere Git

Şenol Güneş takımda istemiyor

Dele Alli'nin sezon sonunda Everton'a geri döneceği belirtildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in İngiliz oyuncuyu takımda istemediğinin altı çizildi.

Beşiktaş'ın sezon sonunda yollarını ayıracağı Dele Alli'nin ilk seçenecek olarak Everton'a yeniden dönebileceği kaydedildi. Başarılı orta sahanın İngiltere'de bir alt ligde mücadele edebileceği vurgulandı.

Dele Alli'nin maaşından feragat etmesi halinde Championship'te birçok takımın ilgisini çekebileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, milli araya moralli girmek istiyor! Rakip Alanya...
Habere Git

Futbolu bırakma seçeneği

Dele Alli'nin önündeki üçüncü seçeğin yeniden Mauricio Pochettino ile çalışmasının olduğu belirtildi. Yıldız futbolcunun kariyerinin en iyi dönemlerini tecrübeli teknik adamla geçirdiği aktarıldı. Dele Alli'nin önündeki son seçeneğin futbolu bırakma kararı alabileceği olduğu öğrenildi.

"Gitme ihtimali yüksek bir oyuncu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş daha önce Dele Alli ile ilgili yaptığı bir açıklamada, "Alli, oyun olarak bizim düşündüğümüz verimi katmadı. Burada esas olarak takımı taşımak. Fiziksel ve taktiksel olarak çalışıyoruz. Alli iki hazırlık maçında olumlu işler yaptı. Çok koşuyor ama asist ve gol atamada sıkıntıları var. Bugün de koştu ama katkı yapmadı. Ondan değişiklik yaptım. İyi de oynasa da kötü de oynasa sene sonunda gitme ihtimali yüksek bir oyuncu" demişti.

Bu sezonki performansı

Dele Alli bu sezon Beşiktaş formasını 15 resmi maçta giydi. 26 yaşındaki on numara bu müsabakalarda rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Dele Alli'nin güncel piyasa değeri 11 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan çok sert Lale Orta açıklaması! "Bu bir itiraftır"
Habere Git

Milton Keynes Dons altyapısında yetişen Dele Alli, 2014-2015 sezonu devre arasında 6 milyon 630 bin Euro bedelle Tottenham'a transfer olmuştu. Everton, 2021-2022 sezonu devre arasında bonservis bedeli olmadan Dele Alli'yi kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki oyuncunun Premier Lig ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. İngiltere Milli Takımı'nda 37 maçta oynayan Dele Alli, 3 kez gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler