Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Talisca ve Sergio Ramos Transferi Açıklaması

19.08.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 09:29

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündeme eski oyuncuları Anderson Talisca gelirken dünya yıldızı Sergio Ramos'ta listeye girenlerden oldu.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Talisca ve Sergio Ramos Transferi Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, yeni sezonun transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Fanatik'e özel açıklamalar yapan Kocadağ, kendisine gelen Talisca ve Sergio Ramos sorularına yanıt verdi.

''Ramos için şartları zorluyorum''

İspanyol stoper Sergio Ramos ile ilgili konuşan Kocadağ, “Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir.'' dedi.

''Ramos'un piyasası yüksek''

Sergio Ramos hakkında açıklamalara devam eden Kocadağ, ''‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diye sorular geliyor. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’a 'Genç Pirlo' geliyor
Habere Git

''Talisca imkansız''

Al Nassr forması giyen Anderson Talisca için de konuşan Emre Kocadağ, “Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi” diye konuştu.

''Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır''

Listelerinde yer alan diğer isimler için de konuşan Kocadağ, “Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz” sözlerini sarf etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ın yeni transferi Zaynutdinov, İstanbul’da!
Habere Git

Koray Günter listede

Nicolo Schira'nın haberine göre Beşiktaş Verona forması giyen Koray Günter için tekrardan kapıyı çalmaya hazırlanıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler