Beşiktaş’ın yeni transferi Zaynutdinov, İstanbul’a geldi

18.08.2023 - 00:54 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 00:57

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı Kazakistanlı futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov, İstanbul’a geldi. İşte detaylar.

Beşiktaş’ın yeni transferi Zaynutdinov, İstanbul’a geldi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Neftçi Bakü'yü eleyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. 

Zaynutdinov, İstanbul’a geldi

Siyah-beyazlılar bir süredir görüşme halinde olduğu Rusya takımlarından CSKA Moskova’da forma giyen Bakhtiyor Zaynutdinov’u, İstanbul’a getirdi. 

Kazakistanlı futbolcuyu taşıyan uçak gece yarısına doğru İstanbul Havalimanı’na indi. Siyah-beyazlı yetkililerin karşıladığı 25 yaşındaki oyuncu, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele gitti.

İlgini Çekebilir
Yeni transfer Baniya, Trabzon'a geldi! İşte ilk sözleri...
Habere Git

Sağlık kontrolünden geçecek

Yarın sağlık kontrollerinden geçecek olan Bakhtiyor Zaynutdinov, daha sonra Beşiktaş ile resmi sözleşmeye imza atacak.

Bonservis 5 milyon Euro

Rus basınında yer alan bilgilere göre Beşiktaş'ın Kazak futbolcu içi CSKA Moskova'ya 5 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 15 pay vereceği belirtildi.

CSKA Moskova performansı

CSKA Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden ve Süper Lig'de yerli oyuncu statüsünde oynayabilecek olan yıldız oyuncu, Rus ekibi ile çıktığı 83 karşılaşmada 7 gol ve 8 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin play-off turundaki rakibi belli oldu!
Habere Git

Kazakistan Milli Takım kariyeri

Kazakistan Milli Takımı'nın da formasını 30 kez terleten başarılı oyuncu 12 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bakhtiyor Zaynutdinov CSKA Moskova dışında FC Astana, FK Rostov ve FK Taraz formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler