Arda Güler'in beğendiği Ertem Şener tweeti olay oldu: Galatasaray...

24.10.2022 - 10:16 | Son Güncellenme: 24.10.2022 - 13:14

Fenerbahçeli Arda Güler, Ertem Şener'in Abdülkerim Durmaz'ın sözlerinin bulunduğu mesajı beğendi. Galatasaray taraftarları oyuncuya tepki gösterdi. İşte detaylar...

Arda Güler'in beğendiği Ertem Şener tweeti olay oldu: Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler, sadece sarı lacivertliler tarafından değil tüm Türkiye tarafından seviliyor. çıktığı statlarda rakip taraftaların bile alkışladığı Arda Güler, dün gece beğendiği mesaj ile bu kez Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti.

 

Abdülkerim Durmaz konuştu, Ertem Şener paylaştı

Beyaz TV'de yayınlanan programda moderatör Ertem Şener, Abdülkerim Durmaz'ın Galatasaray-Alanyaspor maçı ve sonrasında yaptığı yorumlardan bir cümleyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

"İş Galatasaray'a gelince mi adalet aramaya başladılar?"

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, "İş Galatasaray'a gelince mi adalet aramaya başladılar?" yazan mesajı beğendi. Özellikle sarı kırmızılı taraftarlar bu beğeninin ardından sosyal medyada genç yıldıza tepki gösterdi.

İlgini Çekebilir
Erden Timur: "Bu şekilde giderse lig bitmez! Biz bitirtmeyiz"
Habere Git

Abdülkerim Durmaz ne dedi?

Galatasaray'ın 2-2 berabere kaldığı Alanyaspor maçından sonra başta Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk hakem Ali Palabıyık'a büyük tepki göstermiş ve basın açıklaması yapmıştı. Yaşananları değerlendiren Abdülkerim Durmaz, "Galatasaray'ın yöneticileri hatta Okan Buruk da hakemlerin kendilerinin hakkını yediğini düşünüyor. Bunları ikna edemezsin. İş Galatasaray'a gelince mi adalet aramaya başladılar?" dedi.

"Dursun Özbek'e göre Galatasaray'ın 10 maçta 30 puanı olmalıydı"

Galatasaray'ın oynadığı futbolu eleştiren Durmaz, şöyle konuşmuştu: "10 maçı izlesinler diyor Dursun Özbek, ne olduğunu görürler diyor... Galatasaray'ın 18 puanı var. Dursun Özbek'e göre Galatasaray'ın 10 maçta 30 puanı olmalıydı sanırım." Gerçek böyle mi peki? Bir Allah'ın kulu, futboldan anlayan bir Allah'ın kulu buna inanıyor mu? Kaybedilen bütün puanları hakeme bağlıyorlar. Hepsine birden isyan ediyorlar, tuhaf."

Senin için hazırladığımız haberler