Antalyaspor, Dario Saric'i Transfer Etmek İçin Tekrardan Devrede

23.08.2023 - 16:57 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 17:01

Antalyaspor, yeniden Dario Saric’e yöneldi. Boşnak futbolcuyla anlaşma sağlamasına rağmen kulübü Palermo’yu ikna edemeyen Kırmızı-Beyazlılar, tekrardan hamle yapıyor.

Antalyaspor, Dario Saric'i Transfer Etmek İçin Tekrardan Devrede

AJANSSPOR HABER

Ramzi Safouri transferi son anda suya düşen Antalyaspor, yeniden Dario Saric’e yöneldi. Boşnak futbolcuyla anlaşma sağlamasına rağmen kulübü Palermo’yu ikna edemeyen Kırmızı-Beyazlılar, bir kez daha girişimde bulunurken, transferde artık sona çok yakın. 

Orta sahaya transfer için yoğun mesai harcayan Antalyaspor, Türkiye’ye getirerek sağlık kontrolünden geçirmesine karşın yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle Ramzi Safouri transferini resmiyete kavuşturmazken, yönünü yeniden İtalya’ya çevirdi.  

Futbolcuyla anlaşma sağlanmıştı

İsrailli futbolcuyu yolcu eden Akrep, daha önce prensip anlaşmasına vardığı, ancak kulübü Palermo’yu ikna edemediği Dario Saric seçeneğine geri döndü.

İlgini Çekebilir
Ramzi Safouri Antalyaspor’da
Habere Git

Satın alma opsiyonlu kiralık

Tutto Mercato’nun haberine göre, Boşnak futbolcu ile anlaşma sağlamasına karşın kulübü Palermo’nun kiralama ücreti talep etmesi nedeniyle transferden vazgeçen Kırmızı-Beyazlılar, İtalyan ekibin kapısını bir kez daha çaldı. 

Satın alma opsiyonlu kiralık olarak transferi bitirmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar, kiralama ücreti konusunda da büyük ölçüde anlaşma sağladı. 

Geçen sezon 30 maçta oynadı

Geçen sezon İtalya Serie B ve İtalya Kupası’nda 30 maça çıkan başarılı futbolcu, 1 gol ve 1 asist yaparak skor katkısı sundu. Deneyimli futbolcu, bin 571 dakika sahada kaldı. Deneyimli orta saha oyuncusu Bosna Hersek Milli Takım formasını da sırtına geçirdi. 2022 yılında aday kadroya davet edilen Saric, 1 kez ülkesi adına sahaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler