Antalyaspor'un genç yıldız adayları bonservisleriyle Bodrumspor'da!

20.01.2024 - 14:21 | Son Güncellenme: 20.01.2024 - 15:26

Süper Lig ekibi Antalyaspor'da Gerrit Holtmann'ın yanı sıra Ege Bilsel ve Mustafa Erdilman ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Detaylar...

Antalyaspor'un genç yıldız adayları bonservisleriyle Bodrumspor'da!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi performans gösteren Antalyaspor'da yeni teknik direktör Sergen Yalçın, ligin ikinci devresinde takımda düşünmediği isimlerle yolları ayırma başladı. İşte takımdan giden 3 isim ve detaylar...

Holtmann ile yollar ayrıldı

Antalyaspor'da Nuri Şahin tarafından sezon başında takıma katılan ve beklenen performansa ulaşamayan Gerrit Holtmann ile yollar resmen ayrıldı. Kırmızı- Beyazlı ekip Gerrit Holtmann ile yolların ayrıldığını açıkladı.

2 genç isimle yollar ayrıldı

Antalyaspor'da altyapıdan yetişen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Erdilman ile 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ege Bilsel ise bonservislerinin yüzde 50'si karşılığında 1'inci lig ekibi Bodrumspor'a transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’da ayrılık! Vedalaştı…
Habere Git

''Galibiyetle döneceğimize inancım tam''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe konuya ilişkin olarak, "Sezon başında kadromuza kattığımız Holtmann ile karşılıklı olarak anlaşıp yollarımızı ayırdık. Kulübede oturup ödeme yapacağımıza bu şekilde bir karar aldık. Oyuncuyu göndererek kazanç da elde ettik. Genç oyuncularımızı ise kulübede oturup şans bulamamalarından ise Bodrum FK'da forma giymeleri karşılığında bu şekilde bir karar aldık. Oyuncularımız orada oynayacak ve satın alma önceliği yine bizde olacak. İstediğimiz zaman oyuncuları kadroya tekrar dahil edebiliriz. Takımın menfaatleri için çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Konyaspor ile önemli bir maça çıkacağız. Oradan da galibiyetle döneceğimize inancım tam" dedi.

Holtmann 6 maç kaçırdı

Bu sezon sakatlığı gerekçesiyle 6 maçta kadroya giremeyen, 6 maçta da süre alamayan Holtmann, Antalyaspor formasıyla Süper Lig’de 7, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 262 dakikada bir gol ve bir asist üretebildi.

Holtmann'ın satın alma opsiyonu vardı

Sezon başında Alman ekiplerinden Bochum’dan kiralanan 28 yaşındaki futbolcu Holtmann'ın satın alma opsiyonu Antalyaspor’da bulunuyordu. Akdeniz ekibi, satın alma opsiyonundan da kurtulmuş oldu.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da ayrılık rüzgarı! Almanya'ya gidiyor…
Habere Git

Ege Bilsel'in performansı

Süper Lig'de Antalyaspor adına 3 maçta görev alan Ege Bilsel, Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta görev alırken 3 asist yapma başarısı elde etti.  Genç golcü oyuncu U19 Süper Lig'inde ise bu sezon 7 maçta görev alırken 6 gol atıp 1 asist katkısı verdi.

Mustafa Erdilman'ın performansı

Antalyaspor'un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Erdilman ise Süper Lig'de süre bulamazken Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta forma giyme şansı elde etti.

Nuri Şahin transfer etmişti

Nuri Şahin, Antalyaspor'da görev alırken Bodrumspor U19 takımdan beğendiği Ege Bilsel ve Mustafa Erdilman'ı kadrosuna katmıştı. Şahin ayrıca iki genç oyuncuyla birlikte Mevlüt Han Ekelik'i transfer etmişti. Ekelik, hala Antalyaspor'un formasını giyiyor. İki genç oyuncu ise yetiştikleri takımlarına geri dönmüş oldu.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor kupada turladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler