Antalyaspor'da ayrılık rüzgarı! Almanya'ya gidiyor…

17.01.2024 - 17:12 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 17:20

Sagiv Jehezkel’i kadro dışı bırakan Antalyaspor’da Gerrit Holtmann ile yollar ayrılıyor. Bochum'dan kiralanan futbolcunun SV Darmstadt 98 forması giyeceği öne sürüldü.

Antalyaspor'da ayrılık rüzgarı! Almanya'ya gidiyor…

AJANSSPOR HABER

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’i kadro dışı bırakan Antalyaspor’da bir futbolcuyla daha yollar ayrılıyor. Sinan Gümüş’ü Eyüpspor’a gönderen, Erkan Eyibil’i de Ankara Keçiörengücü’ne kiralayan Kırmızı-Beyazlılar'da Gerrit Holtmann da vedaya hazırlanıyor.

Almanya’ya dönüyor

Sezon başında Almanya’nın Bochum takımından satın alma opsiyonuyla kiralanan Gerrit Holtmann’ın kiralık sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Almanya’ya geri döneceği belirtildi. Sky Sport’un haberine göre Filipinli futbolcu, SV Darmstadt 98’e kiralanacak.

Beklentileri karşılamadı

Büyük beklentilerle Bochum’dan kiralanan, ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istenen seviyeye gelemeyen futbolcu ayrılığın eşiğine geldi. 

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'a şok! Antalyaspor’da 2 ayrılık yolda...
Habere Git

Bu sezon sakatlığı gerekçesiyle 6 maçta kadroya giremeyen, 6 maçta da süre alamayan Holtmann, Antalyaspor formasıyla Süper Lig’de 7, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 262 dakikada bir gol ve bir asist üretebildi. 

Bytyqi’den de ayrılık talebi

Antalyaspor’da ayrılma olasılığı bulunan bir diğer oyuncu Zymer Bytyqi ise ilk devrede faydalı olamadığı için ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle ilk 11’de şans bulan Kosovalı, buna rağmen sosyal medya hesabından yaptığı ‘kum saati’ paylaşımıyla dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler