Antalyaspor'da Sergen Yalçın, Nuri Şahin, Adam Buksa ve Saric transferi açıklaması

05.01.2024 - 18:48 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 18:59

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın, Nuri Şahin, Adam Buksa ve Saric hakkında açıklama geldi. Başkan Boztepe, kırmızı-beyazlı taraftarlara da transfer müjdesi verdi.

Antalyaspor'da Sergen Yalçın, Nuri Şahin, Adam Buksa ve Saric transferi açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, Nuri Şahin'in ayrılığı, teknik direktör Sergen Yalçın'la anlaşma süreci, Adam Buksa ve Saric'in geleceği hakkında konuştu. 

"Nuri Hoca'nın gidiş sürecinde Riyad'daydım"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sinan Boztepe, "Nuri Hocam 2,5 yıl önemli bir başarıya imza attı. Böyle bir operasyonda yer almak, Nuri Hoca'nın Dortmund'a gitmesi bizim için onur verici. Nuri Hoca'nın gidiş sürecinde Riyad'daydım, Dortmund teklifte bulundu, Nuri Hoca ile görüştük. Daha sonra da Sergen Hoca ile iletişime geçtik ve görüşmeleri yaptık. Sergen Hoca, Alanyaspor karşısında ilk maçına da çıkacak. Nuri Hoca'nın çok hızlı bir süreci oldu. Sergen Hoca'nın da gelişi hızlı bir süreç oldu. 2-3 gün görüştük ve Antalya'ya birlikte geldik." dedi.

"Sergen Hoca ile konuşup transfere karar vereceğiz"

Antalyaspor Başkanı Boztepe, yeni teknik direktör Sergen Yalçın'ın oyuncuları 2 hafta tanıması gerektiğini vurguladı ve "Sergen Hoca'nın 1,5-2 hafta oyuncuları tanıması gerekiyor daha sonra eksik bölgelere Sergen Hoca ile konuşup karar vereceğiz." diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor Irak’tan 200 bin Euro bekliyor
Habere Git

"Buksa ve Saric'in opsiyonları kulübümüzde"

Fenerbahçe'den Dario Saric ile ilgili bir teklif almadığını söyleyen eden Başkan Boztepe, "Saric ile ilgili Fenerbahçe'den bir resmi teklif yok. Adam Buksa ve Saric'in opsiyonları bizde ve değerlendiriyoruz. Bu iki futbolcumuz için yurt dışından teklifler var ama oyuncularımızı satmak istemiyoruz. Opsiyon konusunda ise sezon sonunda karar vereceğiz." açıklamasını yaptı.

"Kendi evimizde kupayı kazanmak istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nı bu sene Antalya'da kazanmak istediklerini ifade eden Sinan Boztepe, "Tarihimizde 3 defa final oynadık ama sonuca maalesef ulaşamadık. Bu sene hevesliyim. Allah'ta nasip ederse, kendi evimizde kupayı kazanmak istiyoruz." dedi.

"Sergen Hocam'ızın bonusları var"

Basında yer alan rakamların doğru olmadığını söyleyen ama Sergen Yalçın'ın bonusları olduğunu belirten Başkan Boztepe, "Sergen Yalçın'a imza atmadan peşinat vermişiz" Bunların hepsi asılsız, yanlış bilgiler. Antalya'da böyle şeyler var ne yazık ki! Anadolu'da reelde yaşanan sıkıntılar. Kesinlikle öyle bir şey yok. Sergen Hocam'ızla zaten Riyad'dan birlikte döndük. Konuşulan rakamlar doğru değil. Sergen Hocam'ızın bonusları var mıdır kesinlikle vardır. Türkiye Kupası'nı alırsak bonusu var ki bir yöneticimiz 'Eğer Türkiye Kupası'nı kazanırsak cebimden ben bunu öderim' dedi." ifadesini kullandı.

"Riyad'dan erken ayrıldım" İptal edilen Süper Kupa maçında Riyad'da olduğunu söyleyen ve Nuri Şahin'in Borussia Dortmund transferinden sonra Riyad'dan ayrılan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, "Riyad'da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu ve Bakanlıklar çok önemli toplantılar yaptılar. Ben de Nuri Hoca'nın ayrılığı sonrası, Sergen Hoca ile görüşmek için hemen oradan ayrıldım. Süreç içerisinde aktif rol üstlenmedim." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler