Antalyaspor, Amor Layouni'yi Gündemine Aldı | Transfer Haberleri

06.07.2023 - 08:08 | Son Güncellenme: 06.07.2023 - 08:12

Golcü arayışlarını sürdüren Antalyaspor’da son olarak Tunuslu Amor Layouni gündeme geldi. Bonservisi Valerenga’da olan 30 yaşındaki golcüye İsveç’ten de tekliflerin olduğu ifade edildi.

Antalyaspor, Amor Layouni'yi Gündemine Aldı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kadrosunda santrafor olarak sadece Haji Wright’ı barındıran ve ABD’li golcüyü ciddi bir bonservis bedeliyle elden çıkarmayı hedefleyen Antalyaspor, aynı bölge için çalışmalarını sürdürüyor. 

Valerenga'nın golcüsünü istiyor

Expressen'de yer alan habere göre özellikle yurt dışında golcü arayışlarını sürdüren Akdeniz ekibinin Tunuslu Amor Layouni gündeme geldi. Bonservisi Norveç ekiplerinden Valerenga’da olan 30 yaşındaki golcü, geçen sezonu Avustralya takımlarından Western Sydney’de geçirdi. 

Hacken ve Groningen de takip ediyor

Kulübü Valeranga’yla 1 yıllık sözleşmesi kalan Tunuslu futbolcuya Antalyaspor ile birlikte 2 kulübün daha talip olduğu öne sürüldü. İsveç’in Hacken ve Hollanda’nın Groningen takımlarının de girişimlerinin olduğu ifade edilirken, deneyimli futbolcunun doğduğu ülke olan İsveç ekiplerinden Hacken’e daha yakın olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor kalecisine veda etti
Habere Git

11 maçta 1 gol kaydetti

Şubat ayında kiralık olarak gittiği Western Sydney ile 11 maça çıkan Layouni, 723 dakika sahada kalırken, 4 kez gol sevinci yaşadı. Başarılı futbolcu, ortaya koyduğu performansla 180 dakikada 1 gol ortalaması yakaladı.

9 farklı takımda forma giydi

2012 yılında profesyonel olduğu futbol hayatında çok sayıda kulüp değiştiren Layouni, 9 farklı takımın formasını giydi. İsveç’in Dalkurd takımında kariyerine başlayan deneyimli futbolcu, sırasıyla Falu FK, Brage, Degerfors, Elverum, Bodø/Glimt, Pyramids FC, Vålerenga ve Western Sydney takımlarının formalarını giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler