Antalyaspor'da Alperen Uysal ile Yollar Ayrıldı

04.07.2023 - 16:37 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 16:46

Son dakika transfer haberleri... Antalyaspor’dan ayrılan futbolcu sayısı 12’ye çıktı. Akdeniz ekibinde son olarak Alperen Uysal ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Antalyaspor'da Alperen Uysal ile Yollar Ayrıldı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girmeye hazırlanan Antalyaspor’da ayrılık kervanına bir isim daha katıldı. Shoya Nakajima ile yolların ayrıldığını duyuran Akdeniz ekibi, sezon başında transfer edilen Alperen Uysal’a da veda etti. Deneyimli eldivenin sözleşmesi resmen fesih edildi. 

Alperen Uysal, Antalyaspor'da yapamadı

Sezon başında İstanbulspor’dan transfer edilen ve hem gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan hem de taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan Alperen Uysal, uzun süren görüşmelerin ardından ayrılık kararı aldı. Karşılıklı yapılan anlaşmayla birlikte deneyimli kalecinin 1 yıl daha olan sözleşmesi fesih edildi. 

Alperen Uysal'un Antalyaspor performansı

Antalyaspor formasıyla Süper Lig’de 10, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkan 29 yaşındaki eldiven, kalesinde 15 gol gördü. Uysal, 2 maçta da rakiplere geçit vermedi. 

Manisa FK’ye gidiyor

Başarılı kalecinin yeni durağı da kısa süre içerisinde belli olacak. Bir süredir Manisa FK ile görüşme halinde olan Alperen Uysal’ın birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Ayrılık sayısı 12’ye çıktı

Antalyaspor’da Alperen Uysal ile birlikte ayrılan futbolcu sayısı 12’ye çıktı. Daha önce sözleşmeleri fesih edilen Shoya Nakajima, Admir Mehmedi’ye veda eden Antalyaspor, sözleşmesini tamamlayan Fedor Kudriashov ile birlikte kiralık olarak takımda bulunan Doğukan Sinik, Alassane Ndao, Cemali Sertel, Mark Mampassi, Christian Luyindama, Balint Szabo, Bertuğ Yıldırım ve Emrecan Uzunhan'ın takımdan ayrıldığını duyurmuştu.
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler