MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: "Lamine Diack İçin Nantes'tan Transfer Teklifi Geldi"

19.07.2023 - 00:02 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 00:07

Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Fransa Ligi ekiplerinden Nantes'ın Lamine Diack için transfer teklifi yaptığını söyledi. Detaylar.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: "Lamine Diack İçin Nantes'tan Transfer Teklifi Geldi"

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Nantes'ın kadrosuna katmak istediği Lamine Diack'ın takımdan ayrılması durumunda kendileri adına en büyük tesellinin bir sonraki satıştan pay almaları olduğunu söyledi.

Nantes'tan Diack için teklif geldi

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen Trendyol Süper Lig 2023-2024 fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koca, oyuncu için Fransa'nın Nantes ekibinden resmi teklif geldiğini doğruladı.

Bilindiği üzere Fransız temsilcisinin Ankaragücü'ne transfer teklifi yaptığını geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğumuz özel haberle sizlere duyurmuştuk. İlgili haberi okumak için tıklayın...

"Futbolcumuz iyi bir isim, gelecek vadeden bir oyuncu"

Detayların konuşulduğunu aktaran Koca, "Futbolcumuz iyi bir isim, gelecek vadeden bir oyuncu. Ama bir gerçek var ki Avrupa pazarı bizim pazarımızdan çok daha güçlü. Bizim bu satıştaki en önemli tesellimiz, gerçekleşirse bir sonraki satıştan önemli bir pay alacağımız olmasıdır. 

İlgini Çekebilir
Ankaragücü, Maccabi Haifa ile anlaştı! Söz Lamine Diack'ta...
Habere Git

Futbolcunun da önemli bir başarı elde edeceğini düşünüyorum. En azından kulübümüz adına pozitif katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

"Çekişmeli bir sezon olacağı kesin"

Süper Lig fikstürü hakkında da konuşan Koca, sözlerini şöyle tamamladı:

"İlk maçımızı İstanbul'da Kasımpaşa’yla oynayacağız. İyi bir yıl olsun istiyoruz. Çekişmeli bir sezon olacağı kesin.

"Kazasız, belasız bir şekilde sezonu tamamlarız diye düşünüyorum"

Önümüzdeki yıl Avrupa’da 5 takımla yer alacağımız için bu sezonun çekişmeli geçeceğini ve yukarılarda ciddi bir rekabetin olacağını düşünüyorum. Herkese başarılar diliyorum. Kazasız, belasız bir şekilde sezonu tamamlarız diye düşünüyorum."

İlgini Çekebilir
Ankaragücü'nün yıldızı Fransa Ligi'ne transfer oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler